Drogi użytkowniku
Tas2die4,
Tas2die4 napisał(a):
LU3710M,chyba masz jakis problem ze soba...
Wszystko w mojej "cwaniackiej prezentacji" pisane zartobliwie i z dystansem

"m-pasztet" napisane celowo "dla smiechu", nie raz juz widzialem takie okreslenie m-pakietu na niejednym forum, wiec sie tak nie spinaj jakby Ci ktos kota gazeta zabil.
zaczne od początku: (zdanie za zdanie)
-Nikt mi kota nie zabił gazetą - nawet tego nie sugerowałem. Musisz zacząć czytać ze zrozumieniem.
m-pakiet to m-pakiet i koniec kropka. Nie robi się prezentacji
pisemnych "dla śmiechu" - jeżeli tego nie rozumiesz, bo chętnie Ci to rozwinę poprzez wiadomość priv.
Cytuj:
"Jakies tam radio",bo nie pamietam a nawet nie znam dokladnego oznaczenia modelu,a z polowy bagaznika sie smieje,bo taki jest fakt- jest tam jakis JBL ktory zajmuje polowe miejsca.
-nie ma się z czego śmiać, że nie masz bagażnika. trzeba się postukać w czoło i zastanowić dlaczego kupiłeś samochód w którym nie można nawet walizki przewieźć, i daruj sobie historie typu: "jak będę chciał coś przewieźć to wezmę samochód do ojca, matki, stryja, czy księdza z pobliskiej parafii. Trzeba umieć rozróżnić car-audio "od sprzętu dudniącego pod remizą"
Cytuj:
Auto "przejsciowe",bo niestety ale tym autem zima nie pojezdze mieszkajac poza miastem
-powodzenia w sprzedaży (przed zimą) [masz czas do 22 grudnia - wtedy zaczyna się kalendarzowa zima]
Cytuj:
A ogolnie szukalem od miesiaca jakiejs ladnej E36,tyle ze w oryginale 2.8, wiec jesli nie masz pojecia o czym mowisz, to nie zabieraj glosu na tematy o ktorych mowiac krotko g.wno wiesz
)
-to krótko szukałeś. dobrego samochodu szuka się dłużej, no ale cóż - właśnie widać teraz efekty. Nie wiem gdzie znowu przeczytałeś, że gó*no się znam. Jeszcze raz - nawołuję do czytania ze zrozumieniem. Wnioskując ile masz lat wpisane w profilu śmiem przypuszczać, że zjeździłem kilkukrotnie więcej aut od Ciebie.
Cytuj:
Pomaranczki z przodu zostaja,bo widza mi sie duzo bardziej niz biale,nad tylem pomysle.
-to myśl szybciej, bo 22 Grudnia zaczyna się kalendarzowa zima
Cytuj:
Wydech to Ac-Schnitzer- dla Ciebie moze i wiesniacki,ale i tak zmieniac go nie bede, sa wazniejsze kwestie do ogarniecia.
-ten wydech mógłby robić sam Ryūichi Sakamoto - jest "wieśniacki" i koniec kropka.
Cytuj:
Auto mam od dwoch dni w swoim posiadaniu, wiec sie nie podniecaj tak jakbym to ja je tak "urzadzil".
-jestem spokojny. znowu niby doczytałeś się gdzieś w moich wypowiedziach emocji - a nic takiego nie było. proszę o czytanie ze zrozumieniem. po drugie to Ty sam użyłeś tutaj słowa "urządził" ciesze się, że się ze mną jednak zgadzasz co do tego egzemplarza.
Cytuj:
Do "oryginalu" tez auta doprowadzac nie mam zamiaru, cokolwiek masz na mysli mowiac "oryginalnego stanu".
-jeżeli nie rozumiesz określenia "przywrócenie auta do stanu oryginalnego" to już tutaj nic nie pomożemy.
Cytuj:
Na nastepny raz proponuje troche wyluzowac i popracowac nad poczuciem humoru lub czytaniem ze zrozumieniem, bo widze bardzo slabo z tymi kwestiami u Ciebie
-no cóż. jeszcze raz Ci piszę, że jestem wyjątkowo spokojny. serio... proszę a raczej już apeluję o czytanie ze zrozumieniem.
spokojnego wieczoru,Cześć