Witam chciałbym wam przedstawić moją Beemkę

.
Mam ją od 6dni i jak narazie jestem z niej bardzo zadowolony, wygodna , fajnie jeździ nawet daje rade z przyśpieszeniem itp. Spalanie na poziomie 10-11 litrów w mieście przy średniej jeździe. Dopiero co ją kupiłem tak że jest jeszcze do ogarnięcia , trzeba zrobić błotnik tylni (widać na zdjęciu , farba odchodzi).
Bmw wcześniej przeżyło zderzenie z dzikiem , tak więc maska nie jest zgrana do końca z błotnikami ale nie przejmuje sie tym i jeżdze tak jak jest. Lakier ogólnie ma zadbany , nie jest zmatowiały , posiada wiele odprysków i ma na początku tylnego progu 1-2cm rdzy (pęcherz jest ) , narazie tego nie ruszam. Silnik chodzi bdb bez problemu wkręca sie do maxymalnych obrotów , czy to na biegu czy na luzie. W środku w miare zadbana (rozdarta kanapa z tyłu.)
Przebieg 258tyś km.
Silnik 1,8 M40 113km
Kolor według nalepki spod maski to BRILLANTROT
Wyposażenie :
Elektryczne lusterka
Centralny Zamek
Ciemne szyby
Alufelgi
Halogeny przeciwnieglne
Jak narazie krucho z pieniędzmy więc nie planuje większych zmian , jedynie zrobić ten błotnik i popodmalowywać ją gdzie nie gdzie. Ale z ciekawości zapytam co byście w niej zmienili ? Wydaje mi sie że nie jest "wieś tuning" po za tym wydechem , ale nie mam pieniędzy by go zmienić.
Pozdrawiam i zapraszam do komentowania. PONIŻEJ ZDJĘCIA.