resor napisał(a):
wymiana antenty radiowej - jak bardzo jest to skomplikowana operacja?
w zasadzie nie, spotkalem sie z taka sytuacja ze kolega przeciol przewod w nowej antenie i polaczyl z przewodem od starej bo nie chcialo mu sie ciagnac przez cale auto nowego przewodu, przy takim rozwiazaniu napewno cos sie straci na jakosci odbioru ale zapewne nie duzo. a sama antena to raczej musisz sie upewnic ze srednica otworu w karoseri bedzie zblizona do anteny.
resor napisał(a):
problem z bagaznikiem - kilka dni po kupnie cos sie stalo z zamkniem w bagazniku. slychac, ze centralny zamek otwiera bagaznik natomiast po nacisnieciu przycisku nic sie nie dzieje
a wczesniej otwieral bez problemow? zgrzytow itp? mozesz sprobowac przesmarowac zamek WD40 porzadnie, jesli nie otwiera sie klapa zupelnie to zawsze mozna od srodka sie dostac
resor napisał(a):
rozrzad - auto podobno ma 142 tys przebiegu, w takich przypadkach w zasadzie powinno sie sprawdzic badz zrobic rozrzad. nie bardzo mam kogo spytac w tym temacie, mam nadzieje, ze ktos mi tu pomoze
Auto masz z 1994 roku czyli jest na lancuszku z tego co sie orientuje, jesli przebieg jest prawdziwy to nie masz co sprawdzac
resor napisał(a):
mam tylko jeden klucz, przycisk w kluczu nie dziala - zna ktos moze gdzie w okolicy stolicy moglbym sie z tym udac?
ale to masz kluczyk z centralnym zamkiem? czy z dioda? bo nie wiem jak bylo dokladnie w e36 jesli z dioda to wymieniasz bateryjke i wszystko

Because life is too short to drive boring cars.