|
Pierwsze kroki |
|
Witam. Od niedawna jestem w posiadaniu E36 Coupe z roku 92 i póki są wakacje postanowiłem ponaprawiać przy niej co mogę . Cel padł na 3 światło stopu, tylko problem w tym, że go nie ma . Lampę postanowiłem kupić ale przed tym chciałem zobaczyć wiązkę, która do niej idzie. I tutaj pojawia się problem bo nigdzie jej nie ma . Z tego co zauważyłem w internecie pod tylną półką powinna znajdować się wiązka z kostką na dwa piny. Przeszukałem cały bagażnik i boczki koło siedzeń z tyłu i nigdzie tego nie ma. I tutaj moja prośba i pytanie, czy jest możliwe by ona nie posiadała 3 stopu, a ktoś półkę założył z nowszego modelu ? Jeśli w niej nie ma wiązki do tej lampy jest możliwość założenia jej w sposób w miarę oryginalny? Dołączam też zdjęcia dwóch wiązek kabli, które były luźne ale wątpię by, któraś pasowała . Biała ma 12v po przekręceniu stacyjki i z tego co wiem jest do zmieniarki,
  a czarna 6-7v i wychodzi z wiązki koło koła zapasowego i ledwo sięga do lewej tylnej lampy i nie pasuje mi do niczego.  Dodaje też zdjęcia jakiś wtyczek/złączek, które są zaizolowane i nie wiem jaką funkcję pełnią.  Dziękuje za wszystkie odpowiedzi i pomoc. Jeśli będzie potrzeba więcej informacji postaram się ich udzielić. 
|
|