Witam wszystkich!
Kiedyś wymieniłem cały środek w tym fotele które są ogrzewane. Po jakimś czasie dorwałem do nich wiązkę i teraz chciałbym zabrać się za montaż. Nim jednak to zrobię chciałbym żeby ktoś mi powiedział czy dobrze wszystko zrozumiałem, czy nic nie rozwalę i czy auto pewnego pięknego dnia nie odmówi posłuszeństwa
Wtyczki foteli po dwie sztuki na fotel, a od każdej wtyczki wychodzi masa którą chciałbym podpiąć pod szynę fotela, ewentualnie przy ręcznym.
Od przełączników również idzie masa i tutaj muszę czegoś poszukać. Idą również kable szaro czerwone i z tego co udało mi się ustalić jest to podświetlenie przycisków który chciałbym podłączyć pod przycisk opuszczania szyby lub zapalniczkę. I teraz z każdego przełącznika idą po dwa kable żółto czerwone które są zmostkowane w jeden jak się domyślam zasilające. Gdzie mógłbym się tutaj wpiąć żeby to miało prawo bytu? Gdzieś w okolicach kolumny kierowniczej? Wiązka niby ori ale końcówka kabla ucięta. Gość od którego kupiłem twierdził, że szło to w skrzynkę z bezpiecznikami. W gruncie rzeczy to z elektryki jestem cienki, a więc jakby ktoś był skłonny pomóc to dziękuję bardzo

Pozdrawiam i życzę wesołych świąt