Wiesz ja też kiedyś myślałem że części z Polski do UK będę sobie przywoził i jak potrzeba będzie to się wymieni tylko myślałem czy to będzie to samo

Ale tak myśląc wymyśliłem że jak by np.BMW chciało robić 1)samochody na świat a 2)na anglię i pokrewne kraje bo dużo ich przecież nie ma to niby ten sam samochód ale wszystko od nowa projekty,prototypy,testy trochę by ich to kosztowało więc i ceny by musieli podnieść

a to już w wypadku gdy do UK można sprowadzić auto z kierą po lewej stronie nie miało by sensu różnice tkwią więc w szczegółach typu deska,elektryka (inna długość kabli) lampy i tego typu pierdoły wszystko inne jest takie samo słyszałem od mechanika że niektóre marki z góry robią auto uniwersalne tzn.nie trzeba przerabiać otworów itp. a tylko wyjąć częsci np.LH i włożyć gotowe części RH kable są już takiej długości że zmieniać nie trzeba jak to jest dokładnie nie sprawdzałem a że to był tutejszy mechanik to mu do końca nie wierzę bo już się na nich kilka razy przejechałem

Bo wszyscy myślą że jak nazwy dokładnej części którą chcesz wymienić nie znasz to ci przy okazji jeszcze kilka wrzuci i się nie kapniesz.