COUPE napisał(a):
Dwa razy mi się zdarzyło podjechać pod e36 coup e z napisem 320 (nie wiem czy były zagazowane czy tez nie) ale ja mam instalacje 2 generacji i niestety ich 2 litrówki nie dawały rady mojemu is, już na 2 biegu bylem kilka metrów za 2 litrówkami, choć widziałem ich w lusterku i gnały za mną to niestety nie doganiały mnie
Tak samo jest z 520, nawet wersja 24v nie dawała rady...
Jedynie za co mogę pochwalić X20 to niestety dźwięk i ze lepiej się zbierają przy paleniu gumy;P
Niestety są tez porażki, mowie o nocnych wyścigach LUBLIN PIĄTKI UL INŻYNIERSKA.....
Moja is zagazowana z is niezagazowana, niestety jest różnica ani na gazie ani na benzynie nie dawałem jej rady, może nie odchodziła od mnie ale zawsze była pierwsza....

nowiadomo ze sa egzemplaże w lepszym i gorszym stanie, nie sztuka porobic byle jaka dwulitrówkę, tylko dobra 2.0
co do 520 to nawet nie wiem po co to pisałes, przeciez wszyscy wiedzą ile to wazy i ze ten silnik jest troche za słaby do piatki
jesli chodzi o pojedynek auta bez gazu kontra auto z gazenm to masz rację, musiałbys trafic na zajechanego is zeby go porobić, w wiekszości instalacji gazowych jest jakas zwęzka, która wpływa negatywnie na moc auta nawet na paliwie - jesli sie myle prosze o korekte
do tego sporo dodatkowych kg w bagażniku
discrimen napisał(a):
Ja sprawdzałem przyśpieszenie po zmianie kół. Różnica niewielka.
318is M44B19. Sprawdzałem na PB i LPG.
m44 to troche inna sprawa, przewaga wyzszej technologii i wieku
silnik z 96 czy 97 zazwyczaj będzie w lepszej kondycji niż ten z 92