Witam
Mam pytanie do Was
http://www.allegro.pl/item215766861_bmw ... utko_.html
Kupielem wczoraj cabrio 92 rok z elektrycznym dachem ale ten dach nie dziala przestal niedawno dzialac wlascicielowi mam pytanie jak go zlozyc recznie bo nie moge go zlozyc klamek do otwarcia nie ma ?? Czy ktos moze wie co moglosie popsuc ? Wlasciciel mowil mi ze cos elektryka moze ? W bagazniku ktory jest silniczek od dachu ten na srodku czy ten po prawej stronie wglebi ?
Dach w tej cabrio jest w fatalnym stanie przecieka sa latki ale sa jeszcze dziurki i chcialbym go zmienic wraz z szyba bo jest w fatalnym stanie nic przez nie prawie nie widac ale tylko poszycie bo stelaz i wszysko przeciez jest dobre czy ktos wie gdzie mozna kupic ale tanio bo na allegro widze za 1500 a niestety takich funduszy nie mam wlasciciel autka mowil mi ze cos slyszal ze za 600 zl ktos robi czy moze mi ktos z tym pomoc ??Smile)
Felgi ktore sa widoczne na fotkach niech mi ktos powie czy to sa polerowane czy chromowane bo nigdy nie wiem jak to rozroznic ? I Czym te felgi czyscic czy mozna srodkiem chemicznym do silnie zabrudzonych miejsc ? czy moze szamponem samochodowym tylko ? Pasta Automax mozna tez ? Sa troszke moze zaniedbane wiec sama woda nie puszcza ...
Bardzo prosze o pomoc w mojej sprawie
Pozdrawiam