Na wstepie pragne przywitac wszystkich milosnikow i posiadaczy BMW jest to moj pierwszy post na Waszym forum mam nadzieje ze szybko sie tu odnajde i poznam nowych milych ludzi z ktorymi bede mogl dzielic wspolna pasje do BMW.
Szkoda ze pierwszy post w tym dziale ale mam maly problem z czujnikami od domykania szyb w e36 coupe, mianowicie czujniki ze wzgledu na czestotliwosc otwierania i zamykania drzwi zostaly przetarte na tyle ze aktualnie spust zamka nie dociska ich i szyby sie nie domykaja

. Probowalem kupic takie czujniki gdzies na szrocie lub w salonach z czesciami od BMW jednak nigdzie nie mozna ich dostac

. Najsmieszniejsi byli panowie z firmowego salonu BMW Tłokiński w Łodzi ktorzy ze zdziwieniem patrzyli na mnie gdy sie zapytalem o takie urzadzenie

.
No ale coz po obejrzeniu auta i polgodzinnym poszukiwaniu takiej czesci wkoncu odnalezli moje ukochane czujniki ktore jak sie okazalo kosztuja 80 zl sztuka

.
No coz co jak co ale za kawalek plastiku 80zl to moim zdaniem lekka przesada.
I tu mam pytanie czy macie moze jakis swoj sposob aby zrobic te czujniki lub wiecie gdzie mogl bym je kupic po nizszych kosztach z gory dziekuje