Witam was koledzy!
Na początek powiem, że dość długo przerabiam ten temat i czytałem różne tematy, które mi pomogły jednak w żadnym z nich nie znalazłem odpowiedzi na mój najważniejszy problem z e34....
Auto to BMW e34 525i m50 z1990r (swap) wersja z klimą. Od początku kiedy kupiłem 5'tke nie działał mi nawiew, wyczytałem o rezystorze, który steruje siłą nawiewu, zmieniłem i rzeczywiście bylo lepiej tzn słychać było że nawiew chodzi na każdym biegu. Jednak i tak nic nie dmuchało, wymieniłem dmuchawe na sprawną w 100% i pomogło, na tyle że jak auto sie nagrzeje i jak dam max nawiew na twarz to czuć ciepło z okolicy kratki która wypuszcza powietrze... Dodam, że dmuchawę słychać jak trzeba! Poczytałem o zapchanym filtrze kabinowym - moja wersja e34 takiego nie posiada. Po jakomś czasie znalazłem też temat o jakiejś lince w okolicach schowka pasazera, jednak nie wszystkie wersje taką posiadały, moja mie

Nawiew na zimnym lekko" chucha" zimnym, a na ciepłym ciepłym, takze regulacja zimno/cieplo działa.
Prosze... pomóżcie bo zamarzam

;/ co to może być? Gdzie szukać? Może jest jakoeś cięgno, które znajduke się w innym miejscu w różnych wersjach e34...
Pozdrawi i czekam na odp !