Witam, bardzo serdecznie.
Z góry przepraszam jeśli zły dział, lub coś źle oznaczyłem. Jest to mój pierwszy post na tym forum.
Ale do rzeczy

Mianowicie od około tygodnia jazdy po przejechaniu powiedzmy kilku/kilkunastu kilometrów zaczęło bardzo śmierdzieć w okół auta benzyną, z tyłu autka. Podczas jazdy czy na włączonych nawiewach nie czuć benzyny, ale np podczas jazdy gdy otworzy się szybę to wciąga ten zapach. Auto jest garażowane i nie zauważyłem żadnych plam, czy wycieków spod auta. Nie zauważyłem też żeby auto więcej spalało czy też gdzieś to paliwo uciekało. Zastanawiam się na wymianą wszystkich kompletnych przewodów paliwowych razem z filtrem. Jeśli byłby ktoś łaskaw proszę o jakieś porady jak za to się zabrać po kolei.
Natomiast drugą rzeczą jest to, że podczas jazdy np jak rozpędzam auto na prostej i dojeżdżam do jakiegoś skrzyżowania i dojeżdżam na powiedzmy biegu 4 i wyhamowywuje na nim do ok 30/40km/h i wrzucam 2, żeby dojechać do skrzyżowania szarpie mi autem. Tak jakby silnik się gdzieś dławił, bo po dodaniu gazu auto przestaje.
Moje autko to BMW e36 318is coupe. Silnik M42B18
Pozdrawiam i z góry dziękuję za każdą wypowiedź. Również jeszcze raz przepraszam jeśli coś gdzieś dodałem nie tak jak ma być.