Czesc, znowu zakladam temat tym razem prosze o nie usuwanie go, poniewaz nigdzie na forum nie ma jak zamontowac moj model bagaznika, znalazlem tylko zdjecia z innych ale nie ma tam tez opisu co robic krok po kroku.

1. ten metal oznaczony jedynka mam pierw wlozyc w prowadnice gdzie uszczelka? tylko nie wiem czy uszczelke calkiem wyjac czy tylko ja odgiac bo nie chce mi tam wejsc z uszczelka a bez uszczelki wchodzi ale wtedy uszczelka odstaje i jak jest wlozony ten metal to potem uszczelki nie wcisne....
2. sprezynka ona ma tak byc zalozona jak jest czy sciagnac ja ?
3. metal z guma ktory trzyma sprezynka
4. swozen do ktorego przykreca sie element numer 1 na srube imbusowa
dobrze te mocowania wlozylem mialem pierw je odkrecic od bagaznika, wlozyc je i teraz dopiero montowac reszte? ta uszczelka ma tak odstawac troche? bo inaczej nie da rady tego wlozyc juz teraz ciezko wchodzilo i mlotkiem pomagalem sobie . jedno foto zrobilem z otwartymi drzwiami drugie z zamknietymi. i teraz jak te mocowania mam wlozone to co teraz zrobic? przykrecic ten bagaznik na imbus czy jeszcze te sprezynki sciagnac przykrecic i potem dopiero naciagnac te sprezynki ... bo nie czaje tego ;/ caly dzien sie mecze tak jakby nie pasowal ten bagaznik byl za szeroki ale on jest dedykowany do e36 sedan wiec musi na 100% pasowac nie wiem gdzie popelniam blad