Witam

Ostatnio w moich planach pojawił sie pomysł dołożenia jednego z paru wersji OBC i Climatronica. Po rozkodowaniu wyszło, że jest w moim aucie rozszerzona wiązka. Czytając po forum zauważyłem, że ludzie mający tą opcje często znajdują kable od OBC gotowe do założenia lub nawet do Climatronica. Szukam jakiś porad od was gdzie szukać tych kabli, dodam, że mam zegarek analogowy za, którym nie nic oprócz wtyczki od zapalniczki. Jestem pewien mojego Vinu i, że nie jest to jakaś magiczna przekładka

Ludzie często kazali szukać pod dywanem ale szczerze nic tam nie widzę oprócz fabrycznych nacięć i karoserii

Ktoś też pisał, że jeśli jest dodatkowa wiązka to z tyłu świecą oba światła przeciwmgielne tak jak jest u mnie, a jeśli tego nie ma to tylko jedno chyba lewe, ale nie wydaje się mieć to za sobą jakieś potwierdzenie

Auto to 318is z 1992 października i w budzie Coupe. Czytałem że często E36 z początku produkcji miały takie dodatkowe wtyczki. Liczę, że ktoś naprowadzi mnie gdzie ich szukać lub jak sprawdzić czy taka wiązka dodatkowa istnieje, z tego co wiem OBC ma wpięcie do wtyczki z zegarach i to była by wskazówka że taka wiązka istnieje. Proszę o tego typu porady i pomoc będę bardzo wdzięczy

Pozdrawiam