Witam. Jakiś czas temu miałem robioną przekładkę skrzyni w e36 328 (98rok) z automatu na manual. Niestety pojawił się jeden problem, mianowicie przestał działać tempomat, który był fabrycznie zamontowany w aucie. Postanowiłem się za to wziąć, na chwilę obecną dokupiłem czujnik sprzęgła. Teraz jestem na etapie poszukiwania do niego odpowiedniej wtyczki i teraz pytanie: Co dalej?
Domyślam się, że trzeba pociągnąć skądś 2 dodatkowe kable, prawdopodobnie z modułu tempomatu, tylko nie wiem z których pinów.
U siebie posiadam taki moduł:

Porównałem zdjęcie z modułem od manuala i numery główne są niby te same, ale jeden numer się różni.

I tu moja prośba, w sumie nie jedna. Po pierwsze, czy ma ktoś może automat e36 z tempomatem i mógłby mi podesłać foto numerów swojego modułu? Upewnię się wtedy, że jest między nimi różnica. Po drugie, potrzebuję wtyczki od tegoż modułu z kawałkiem wiązki z wersji manual. Po trzecie, przydałaby się też wtyczka czujnika sprzęgła, również z kawałkiem wiązki.
Za wszelką pomoc z góry bardzo dziękuję i czekam na sugestie, może ktoś posiada większą wiedzę i ma kilka porad lub wie czym się rożni tempomat z autamatu od manuala i wie jak to ugryźć. Schematami też nie pogardzę. Pozdrawiam.