Witajcie! Pisałem juz pare razy w sprawie mojego problemu ale niestety dalej mam ten problem. Byłem u specjalistów BMW w opolu na ul.Partzanckiej i pierw nie byli pewni co do tego problemu ale pozniej sami powiedzieli ze pierwszy raz sie z takim czyms spotykaja
No ale ja sobie w pracy myślałem ze musze cos z tym zrobic i wjechalem na podnosnik i ruszalem kolami, ruszalem kierownica, szarpalem walilem

no i se myśle że nic innego nie może być poza tym ze jest lipna firma tulei. To jest tylna tuleja przedniego wahacza ( silent block ) czy jakos tak

. Tuleja jest firmy BOGE dzisiaj przeczytalem na niej. Ale pamietam ze byla ona strasznie tania a teraz widzialem w inter cars taka tuleje po 70zl i jest z FEBI to chyba duzo lepsza firma. Aha no i w te przerwy w tej tulei wbilem podkladki zeby to troche usztwnic i powiem ze po wbiciu podkladek tego luzu nie bylo. A wiec twierdze ze musze wymienic nowe BOGE na nowe FEBI

Te BOGE byly zakladane nie dawno, gora 4 miesiace temu. A mam taki MINIMALNY LUZIK na przekladni kierowniczej, da sie tą przekladnie troszke podregulowac ?? Jeśli tak to prosze o wskazówki. Dzieki wielki pozdro!! Pisze bez znakow ółżź itd bo mi spieszno sry ale chyba sie doczytacie