Na początek takie pytanie
co to jest za trójkącik:
Mi się wydaję, że jest to zaczep do pasa bezpieczeństwa pasażera siedzącego na środkowym miejscu. Jak jest na pewno, nie wiem ale mam nadzieję że mi w tym pomożecie
Kolejne pytanie jest natury technicznej.
Podczas jazdy po nierównościach tylni prawy amortyzator puka. Taki przytłumiony dźwięk.
Według mnie to chyba poduszka w amortyzatorze, ale że nie jestem specem w mechanice i szczerze mówiąc jestem w tej kwestii laikiem to liczę na Waszą pomoc.
Następnie gdy włączam lewy kierunek lampka sygnalizująca jego włączenie nie mruga, ale wystarczy ją wymienić i będzie OK, z tym że kierunkowskaz czasem miga z normalną częstotliwością a czasem świeci jak stroboskop. To chyba wina tego sterownika który "mówi" lampce jak świecić, ale w tej kwestii także proszę o poradę.
I chyba najbardziej żenujące pytanie brzmi:
Jak do ciężkiej cholerki wyciąga się tylnią kanapę. Może jestem na to za głupi ale nie udało mi się tego wymyślić, przy czym niczego nie rozkręcałem aby przypadkiem czegoś nie popsuć. Aha i jak się wyciąga przednie fotele
W sprawie amortyzatorów i migacza proszę o przypuszczalne podanie kosztów naprawy.
Cytuj:
E30 --> Stuka Amor i migacz warjuje
Zapoznaj się z ZASADAMI.
robertbmw