Witam!! Niedawno kupilem silnik z calym osprzetem BMW E36 z wiazka i komputerem M44 1.8 IS z 97 roku. Moj poprzedni silnik to 1.8i z 94 roku. Moj Problem polega na tym ze kupujac silnik Pani nie wspomniala ze ten silnik posiadal EWS ... No i tutaj klops bo silnika nie moge odpalic poniewaz nie podaje paliwa ani nie ma iskry. nawet jesli bym kupil kompletny EWS to by mi sie na nic nie zdal poniewaz nie mam instalacji w samochodze pod ten seryjny imobilzajzer. Moj problem polega na tym ze dalem komputer by mi go wyzerowali i zlikwidowali zabezpieczenie. Zanioslem i powiedzieli ze bedzie na jutro. Na nasepny dzien przychodze i maja problemy z nim bo to jest "nietypowy sterownik i żaden inny nie bedzie wspolgral z tym silnikiem" te slowa mnie zaszyly ale niemozliwe mi sie wydaje ze inny sterownik by nie pasowal i by nie chodzil z tym silnikiem. Wydaje mi sie ze gosc chce zarobić bo koszt to 400zl. Prosze was o pomoc i o naprawde fachowe odpowiedzi czy moglbym ten sterownik zastapic innym bez zadnego noszenia do fachowcow tylko kupic podpiac i odpalic. Koszmary mi sie juz po nocach snia. Moj obecny sterownik na ktorym go nie moge odpalic to DME 0 261 203 667 BOSCH 1 429 924 oS. Prosze o POMOC!!
Cytuj:
Problem z KOMPUTEREM 318iS prosze o pomoc!!
Tytułuj tematy zgodnie z ustalonymi ZASADAMI
Zapoznaj się z nimi jeśli chcesz uniknąć ostrzeżenia następnym razem.
..::CZARNY::..