Więc sprawdziłem cały kolektor i nie wykryłem czujnika. W jego miejscu czyli po prawej stronie prepustnicy od dołu jest tylko jakiś króciec z podciśnieniem ale gdzie idzie to nie wiem bo nawet jak bym był krasnoludkiem to bym tam się nie dopchał. Mój nr przepływomierza to 0 280 213 011. Z tego co się doczytałem to był montowany do końca 9/1992r a w coupe tylko w wersji 325is. Ale nadal nie wiem czy ma wbydowany ten czujnik czy nie. O dziwo w kostce jak i w przpływce jest 6 pinów ale tylko 5 u mnie jest pełnych. A na allegro nawet jak patrzę na przepływki o tym numerze to mają pełne wszystkie 6 pinów i znowu zagadka czy brak jednego pinu oznacza że czujnik jest gdzieś indziej no bo po coś on zapewne jest. Acha, wie ktoś moze co oznacza ten skrót "is" bo w 1.8 to wiem że moc poprostu była większa, a jak w google wipszę 325is to znajduje filmiki z USA. To znaczy że mam jakąs zaoceaniczną wersją??
Może jest na tym forum jakiś tęgi umysł który mi to wszystko rozjaśni bardziej bo chciałbym kupić przepływkę ale nawet nie wiem jaką bo nawet jak ma ten sam numer to i tak się różni pinami.