aku byl ladnowany, i wsadzany drugi i nic to nie dalo. zaraz pojade do garazu to zobacze moze to naprawde bezpiecznik pod tylnia kanapa puscil, a imo nie mam bo mam zwykly kluczyk ktory nie ma w sobie imo. Juz sam nie wiem co moze byc nawet sprawdzalem po kolei kazdy przekaznik i nic to nie dalo

, a moze wiecie czemu nie gasnie mi kontrolka wtrysku na desce rozdzielczej? powinna zgasnac po 5 sekundach a u mnie nie gasnie wogole, a zaczelo sie to wlasnie jak cos z rozrusznikiem zaczelo sie dziac. pozdrawiam i blagam pomozcie mi bo juz nie mam sily ani pomyslow co moze byc nie tak
[ Dodano: 16 Listopad 2008, 15:32 ]witam wlasnie sprawdzalem bezpieczniki i wszystko jest ok nie ma zadnego przepalonego, sprawdzalem tez przekazniki ale niestety nie wiem ktory jest od rozrusznika, jeden z trzech przekaznikow kolo komputerow wyglada nieco dziwnie ale niestety nie jestem w stanie powiedziec do czego on jest, chodzi mi taki czerwony przekaznik pierwszy od silnika. sam juz nie wiem o co chodzi rozrusznik po zwarciu na krutko kreci silnikiem bez problemu, a z kluczyka nie chce. mam juz dosc