Podczas powrotu z pracy autko coś mi dziwnie jechało jak by nie działało na wszystkie cylindry dochodziło do 2 tys obrotów i stawało i nie chciało iść dalej

. Podjechałem do mechanika okazało się że mam zepsuł się czujnik temperatury który pokazywał że silnik jest rozgrzany do ok środka skali faktycznia powinien znajdować się na czerwonym polu. Gdy w połowie trasy włączyłem nawiew na szybę zaśmierdziało mi palonym olejem gdy podniosłem maskę zaczeło się masakrycznie dymić z pod pokrywy zaworów i z jakiegoś miejsca poniżej świec, jak zgasiłem auto i poczekałem aż ostygnie juz nie zapalił.
I w tym momęcie mam wielką prośbę do wszystkich uzytkowników tego forum. Czy ktoś z was robił już SWAPA w swoim autku?? chciałbym włożyć zamiast obecnego M20 na M50 czy dużo z tym roboty i czy trzeba robić jakieś duże przeróbki mam dostęp do M50 w idealnym stanie gdyż kolega miał BMW ale koleś wjechał mu w tył busem a koszty naprawy przewyższyły wartość autka oczywiście ta M50 jest z e36 niewiem czy to coś zmienia. Mimo pierwszych niepowodzeń z moim autem nie zamierzam porzucać marki gdyż dochodzę do wniosku że gdy wszystko zrobię będę wiedział czym jeżdżę mimo że przy odsprzedaży mi się napewno to nie zwróci.