Witam zauważyłem u siebie kilka mankamentów:
1. cieknąca uszczelka pod głowicą i tutaj pytanko jaką zastosować ? i gdzie mogę taką dostać oraz jaki jest przedział cenowy zależy mi na dobrej uszczelce, słyszałem że wymieniając uszczelkę głowicy wymienia się jeszcze inne uszczelki (przy okazji) i jakie są to uszczelki i gdzie je można kupić oraz proszę o ceny (lub linki)
2. Widziałem ostatnio w kolektorze olej co wskazuje na turbinę będę kupował używkę po regeneracji koszt do 1200 zł we wro ale mam pytanie gdzie można dostać uszczelki kolektora ssacego, ponieważ je też będę wymieniał
Oraz pytanko czy w związku z tymi czynnościami trzeba coś jeszcze zrobić ? nie znam się na tym więc pytam bo czytałem gdzieś o "planowaniu głowicy" czy może co innego warto jeszcze przy okazji tych napraw wymienic ? doradźcie
ps. powiedzcie mi ile będzie kosztowała taka wymiana w warsztacie (polećcie jakiś) ewentualnie czy ktoś z forumowiczów z wro bądź okolic zna się na tym i pomógłby mi to zrobić lub dał jakieś wskazówki co muszę "odkręcić" i w jakiej kolejności by zrobić to samemu
ps. kolektor już ściągałem dałem rade

może teraz czas na głowicę ?
pozdrawiam