Witam. Około miesiąca Temu zakupiłem Bawarkę E36 1.6 M43 z roku 1996 coupe. Wymarzonej Coupejki szukałem ponad pół roku, gdyż mam samochód służbowy. Generalnie Samochód jest w stanie wzorowym, naprawdę środek jak nowy, lakier utrzymany wzorowo. W samochodzie Wymieniłem Olej, wszystkie filtry, świece. Samochód Odpala od reki, silnik chodzi równio i cicho. Samochodem od momentu kupna mało jeżdżę gdyż mam służbówkę. Ostatnio zauważyłem niepokojącą rzecz, mianowicie :
Samochód przy przyspieszaniu odczuwam takie delikatne mulenie, samochód przyspiesza, ale nie do końca płynnie, widzę też że wskaźnik paliwa zamiast równą iść w górę waha się lekko w tył, jakby były delikatne przerwy w dostarczaniu paliwa. Naprawdę jet to delikatne odczucie i każdy mówi mi nic nie czuje od czas jazdy takiego.. Dodam Też że samochód idze do 160 bez problemu, tylko to dziwne takie mulenie.. Boje się że to coś z wtryskami..

Dla tego zwracam się do was, o radę, podpowiedz..
Dodam tez że samochód ma już 240 tyś przebiegu, Odpala od reki na zimny czy też na ciepłym silniku, odpala na dotyk, silnik chodzi równiutko i cichutko. Dodam też że był przy wymianach oleju itp. był podpinany pod komputer i nie było żadnych błędów.
Czekam i z Góry dziękuję za każda pomoc i radę . Pozdrawiam Łukasz