variant napisał(a):
Moze i jajko nie ejst madrzejsze od kury ale jak cos powiem nie tak to odrazu musisz warczec? chyba nie jestes z patologicznej rodziny... po to jest forum ze kazdy podrzuca swoje pomysly i wszyscy wyciagamy w nich wniosek i do dzieła... rozumiem ze jestes pepkiem swiata Panie Marku ...

chrzanic ostrzeżenia i kulturę osobistą

Panie/ni Mario nie wiem kobieto czy mężczyzno ? pilnuj swojej rodziny bo chyba nie wyniosłeś z domu podstawowych wzorców zachowań - skoro nie wytłumaczono Ci że cudzej rodziny czepiac się nie należy.Także patologiczna to raczej jest Twoja rodzina.Nie warczę postępuję w sposób który do tej pory zarezerwowany był dla Ciebie czyli po prostu neguję to co napisałeś najczęściej słusznie czyż nie?'' Każdy podrzuca swoje pomysły '' nie mogę się z tym zgodzic ponieważ to jeden z Twoich pomysłów:
Przyjaciel forum
Moje Bmw: e34 520i & e36 325 td
Ostrzeżeń:
1/3/6
Wysłany: 1 Czerwiec 2009, 23:59
Imię: Mario
Jesli chodzi o rodzaj oleju , to np Mobil 220 . ale i np AGIP DEXRON III.
Jesli chodzi o Castrola-
TRANSMAX Z
TQ-D
TQ-DEXRON III
wydaje mi się czy nie do końca Twoich ?
Jesli chodzi o rodzaj oleju , to np Mobil 220 . ale i np AGIP DEXRON III.
Jesli chodzi o Castrola-
TRANSMAX Z
TQ-D
TQ-DEXRON III
Tak podaje BMW TIS, ktory na pewno tez sie myli.
Czas zainstalowac TecDoc'a
http://www.fantasycars.com/sedans/sedans.html żywcem ściągnięty z postu Frank także mógłbyś napisac skąd ta informacja i dopiero się pod tym podpisywac co do pępka świata hmm...czy moje zachowanie tak bardzo różni się od Twojego odkąd zniżyłem się do Twojego poziomu?