|
Witam,
mam strasznie dziwny problem ze swoim autem, E36 318is coupe 94'. Mianowicie podczas gdy auto schodzi z obrotów w granicach 2200 obrotów słychac pod podłogą stukanie/terkotanie. Jest ono też wyczuwalne pod nogami pasażera. Nie ważne na jakim biegu zawsze jest, czasem nawet przy przyspieszaniu również na tych obrotach. Wchodziłem pod auto, wszystko się trzyma jak powinno, rura wydechowa, wał skrzynia biegów nic nie dotyka podłogi jedyne co to może te termiczne osłony miedzy rura a podwoziem ale to chyba nie było by tego czuć aż pod nogami. Problem występuje jedynie w trakcie jazdy i na biegach na luzie tego nie ma. Czy jest możliwość, że coś stuka w grodź miedzy komorą silnika a kabina i to się przenosi aż pod podłogę? Czy może coś w skrzyni biegów? Z tym że nie ma żadnych problemów z przyśpieszaniem itd nic nie szarpie. Wszystko dzieje się po prawej stronie auta (od pasażera).
Bardzo proszę o jakieś sugestie jeśli ktoś spotkał się z tym problemem w przeszłości.
_________________ |------------------------------------------------------------------------------| Moje 3er ==> viewtopic.php?f=6&t=72749&p=788209#p788209 |------------------------------------------------------------------------------|
<Croniss>
|