Koledzy jestem po naprawie "climatronica". Chyba wiem co się dzieje z Waszymi panelami. Na wstępie jeśli nie macie porządnej lutownicy i umiejętności elektronika, nie zabierajcie się do tego sami. Druk jest dwustronny. Trzeba odsysać cynę itd... Po zmierzeniu kondensatora, który wymontowałem z mojego panelu okazało się, że ma 15% straty. Zimą strata może wynosić nawet 30%. Proponuję zainwestować w dobrego elektronika i niech wam przelutuje wszystkie elementy lub wymiana na nowy/używany panel. Warto też odessać i przelutować gniazdo 28-pinowe. Pozdrawawiam.
____________________________________________________________________________________________________________________________________
SPRZEDAM e30 Baur TC II. Zderzaki chromowane - stan bdb. Chromowane obramówki świateł przednich z e32. Tylne światła - stan bdb. Kolor AlpinWeiss. Kierownica M-Technic, fotele Recaro, 6 głośników Pioneer + CD-MP3 Panasonic. Lekko obniżone zawieszenie, hamulce nowe: tarcze nacinane, nawiercane, klocki TRW. 5 ramienne - 17" felgi Alltech Italia model "Punto" (nie z Fiata Punto

+ Opony RunFlat. Dodatkowy komplet kół na zimę 15". Silnik m10b18 na łańcuchu. Auto posiada udokumentowaną instalację LPG. Stan:
http://chomikuj.pl/px4ever/BMW/BAUR+TC+II Cena: 4000 zł Telefon: 791161177