witam wszystkich wreszcie znalazlem chwile czasu zeby sie zajac moja bunia (e36 compact 316)auto juz jest zarejestrowane dlatego przyszla pora na naprawy serwisowane bylo tylko do 2000roku wiec co potem bylo robione nie wiadomo autem smigala kobieta mam nadzieje ze dbala o przeglady

wracajac do tematu wymienilem amortyzatory przednie+laczniki stab.+sworznie wszystkie filtry olej i teraz mam pytanie do was mechanik troche mnie zaskoczyl (pierwszy raz robie cos u niego znajomi mi go polecili ma dobra opinie)powiedzial zebym narazie nie zmienial filtra paliwa bo poco mam ponosic dodatkowe koszt no i zapytal mnie kiedy byl zmieniany lancuch w silniku odnioslem wrazenie ze kolo nie ma bardzo pojecia o silnikach bmw bo jak zaczolem go wypytywac to stwierdzil ze on nie chce wprowadzac w bld itp i woli sie nie wypowidac co do zywotnosci lancucha

dlatego mam do was pytanie co sadzicie na temat wymiany filtra paliwa no i tego lancucha to moje pierwsze bmw wiec wole was o wszystko zapytac aha auto ma przejechane 227326km
ale sie rozpisale odrazu przeprasza za bledy

czekam na wasze rady

pozdrawiam