Regulamin działu
Dodając opinię o danym warsztacie, proszę wyraźnie zaznaczyć czy jest to opinia pozytywna, czy negatywna.
Jeżeli polecacie jakiegoś fachowca/warsztat, koniecznie podajcie w przejrzystej formie dane kontaktowe:
Nazwa firmy
Adres
Tel. kontaktowy
Strona internetowa
etc.
Wszystko w formie czytelnej i łatwej do odnalezienia dla innych użytkowników.
Dział podzielony jest na województwa w których umieszczamy posty z informacjami o warsztatach polecanych i niepolecanych
Tematy ogólne przeznaczone są na sprawy inne niż czysto serwisowe/obsługowe np.:
- autodetailing
- warsztaty blacharsko/lakiernicze
- przyciemnianie szyb
- usługi programowania/kodowania
- chiptuning/hamownie
- tuning i SWAPy
- renowacja felg
etc.
Przypominam iż tutaj - tak jak i na całym forum obowiązuje Regulamin
Zabronione jest reklamowanie swoich warsztatów, sklepów tudzież innych działalności.
BMW Sport nie odpowiada za opinie użytkowników. Pamiętaj, zanim napiszesz opinię Ty odpowiadasz za nią!
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Jasiu 1979
|
Tytuł: Dobry mechanik w Sosnowcu? Napisane: 12 lipca 2009, 16:24 |
|
 |
Forumowicz |
Wiek: 45 Posty: 476 Lokalizacja: Sosnowiec Moje BMW: w trakcie zakupu
|
Poszukuje dobrego mechanika z okolic Sosnowca.Problem polega na tym ze moja 330d poszarpywała sobie aż w końcu dziś tragedia...szarpie że masakra nawet zgasła raz sama i traci moc... Byłem na kompie u kolesia w Mysłowicach naprzeciw giełdy ze trzy razy ale ten twierdzi ze wszystko oki komp nic nie pokazuje kasuje mnie 50pln i diagnoza u niego nic nie wykazuje a auto pada..DOBRY MECHANIK OKOLICE SOSNOWCA BMW 330 D ROK 2000.
DZIEKI WAM.
Ostatnio edytowano 12 lipca 2009, 17:44 przez Jasiu 1979, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
 |
Roger-Nysa
|
Tytuł: Napisane: 12 lipca 2009, 17:33 |
|
 |
Specjalista |
 |
Wiek: 49 Posty: 2607 Lokalizacja: Nysa Opolskie Moje BMW: F07 535dx Kod silnika: n57
|
Witam
Może szarpaća nawet zgasnąć jak ma zatkany filtr paliwa.
Komp tego nie wykaże .
Mało szczegółów podałeś.
Pozdrawiam Krzysiek
|
|
Góra |
|
 |
Jasiu 1979
|
Tytuł: Napisane: 12 lipca 2009, 19:17 |
|
 |
Forumowicz |
|
Krzysiek.. filtry są po wymianie wszystkie,olej w silniku tez a to szarpanie na poczatku było delikatne potem z czasem coraz gorzej ale bywało tak że czasem jej przechodziło.Ale jak dam jej buta do podłogi to idzie jak przeciag szarpie jak jade na małym gazie albo ze stała predkoscia..
_________________ Nie bądż cieć, kup R6...
|
|
Góra |
|
 |
FvW10
|
Tytuł: Napisane: 12 lipca 2009, 20:41 |
|
 |
Pierwsze kroki |
 |
Posty: 54 Lokalizacja: BĂŞdzin Moje BMW: E36 325tds Touring Kod silnika: M51
|
Podjedź sobie do M-Auto może oni coś poradzą.
_________________ "... od kołyski aż po uderzenie trumiennego wieka ..." tylko BMW
|
|
Góra |
|
 |
Jasiu 1979
|
Tytuł: Napisane: 13 lipca 2009, 18:53 |
|
 |
Forumowicz |
|
Słuchajcie byłem u kolesia w Wojkowicach facet zna sie na rzeczy...okazało sie powodem szarpania była zasniedziała wtyczka na listwie wysokiego ciśnienia ta z tyłu silnika pod podszybiem.diagnoza TRAFNA W 100% trfała 25 minut przy okazji podpiecia kompa dowiedziałem sie co nieco o buni .POLECAM TEN ZAKŁAD.
Natomiast tego w Mysłowicach radze omijać SZEROKIM LUKIEM,chyba że autobusem chcecie pojeżdzić dwa dni i kasy macie za dużo.
DZIEKI...
_________________ Nie bądż cieć, kup R6...
|
|
Góra |
|
 |
wilu1
|
Tytuł: Napisane: 17 lipca 2009, 09:45 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
Witam, a czy mozesz podac dokladne namiary na mechanika u ktoregos wyleczyles rany? szukam wlasciwego fachowca mam problem z odpaleniem.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|