bulasostroda napisał(a):
ja robilem tylko wymiane oleju i wszystkich filtrow oraz odmy w rumi. droga w kierunku debogorza, niedaleko petli jotki. nie znam nazwy ulicy. specjalizuje sie w bmw . ma dostep do tanich czesci. przy okazji sprawdzil mi zawieszenie. nie jest drogi i dosc solidny choc niewiele mozna powiedziec po wymianie oleju. ale czysto schludnie. jakby ktos mial wiecej opini na jego temat to chetnie poslucham. dodatkowo ma niezlego speca od komputerow. (staly w warsztacie niezle fury wiec chyba cos w tym jest bo jak ktos ma auto za okolo150 tysia to chyba do byle partacza nie odda.)
dodatkowo szukam lakiernika w okolicy redy. ma ktos kogos godnego polecenia?pozdro
Masz na myśli
"DAKR BMW" w Rumi przy ulicy Dywizji Wojska Polskiego (dokładnie na przeciwko kliniki stomatologiczno-medycznej). Sam serwisuję swój samochód od 1.5 roku u Pana Andrzeja i mogę śmiało polecić, wszystko póki co bez problemów.
Ceny są może nie są najniższe na świecie, ale biorąc pod uwagę jakie tam auta są naprawiane (widziałem tam już wszelkiej maści 6er, M6, 7er F01, nawet najnowsze Porsche Carrera 4S), to jakość usług jest bardzo dobra.
A spec od elektryki to Pan Ryszard, on się zajmuje tymi sprawami