Regulamin działu
Dodając opinię o danym warsztacie, proszę wyraźnie zaznaczyć czy jest to opinia pozytywna, czy negatywna.
Jeżeli polecacie jakiegoś fachowca/warsztat, koniecznie podajcie w przejrzystej formie dane kontaktowe:
Nazwa firmy
Adres
Tel. kontaktowy
Strona internetowa
etc.
Wszystko w formie czytelnej i łatwej do odnalezienia dla innych użytkowników.
Dział podzielony jest na województwa w których umieszczamy posty z informacjami o warsztatach polecanych i niepolecanych
Tematy ogólne przeznaczone są na sprawy inne niż czysto serwisowe/obsługowe np.:
- autodetailing
- warsztaty blacharsko/lakiernicze
- przyciemnianie szyb
- usługi programowania/kodowania
- chiptuning/hamownie
- tuning i SWAPy
- renowacja felg
etc.
Przypominam iż tutaj - tak jak i na całym forum obowiązuje Regulamin
Zabronione jest reklamowanie swoich warsztatów, sklepów tudzież innych działalności.
BMW Sport nie odpowiada za opinie użytkowników. Pamiętaj, zanim napiszesz opinię Ty odpowiadasz za nią!
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Kubabmw
|
Tytuł: Gdzie w Szczecinie można dobrze sprawdzić auto przed kupnem? Napisane: 27 maja 2009, 11:41 |
|
 |
Forumowicz |
 |
|
Witam
Mam pytanie jakie miejsce polecilibyście żeby dobrze sprawdzić BMW przed kupnem? Jakie warsztaty polecacie? Dodam że dzwoniłem do BMW Bońkowscy to maja zajete terminy na tydzień w przód a ja potrzebuje w czwartek sprawdzić auto. Prosze o konkretne sprawdzone miejsca. Za wszelkie informacje z góry dziekuje. Pozdrawiam Kuba
_________________ BMW E36 316i 1.9 Compact
|
|
Góra |
|
 |
Boggy e36
|
Tytuł: Napisane: 1 czerwca 2009, 17:49 |
|
 |
Zacna persona forum |
 |
Wiek: 47 Posty: 1376 Lokalizacja: Police ZPL Moje BMW: e46 323i Kod silnika: M52tuB25
|
Nie wiem w który czwartek, ale jak coś to polecam klubowego kolegę.
NASO BMW BAUMGART - Diagnostyka komputerowa, mechanika i elektromechanika pojazdów w pełnym zakresie. Oficjalny partner BMW POLSKA-BMW Smorawiński.Tel 508182241 - Paweł
_________________ Oceń moje e46 - Vogtland
|
|
Góra |
|
 |
dyku
|
Tytuł: Napisane: 6 lipca 2009, 19:19 |
|
|
|
Góra |
|
 |
dril3
|
Tytuł: Napisane: 8 lipca 2009, 22:43 |
|
 |
Forumowicz |
 |
Wiek: 41 Posty: 373 Lokalizacja: Zielona Góra Moje BMW: E39 Kod silnika: M52 + LPG
|
Malak- hangarowa 8
120 zl soft pierwsza klasa!!!
+ wydruk z Niemiec co autko powinno mieć, a czego nie ma!
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|