Regulamin działu
Dodając opinię o danym warsztacie, proszę wyraźnie zaznaczyć czy jest to opinia pozytywna, czy negatywna.
Jeżeli polecacie jakiegoś fachowca/warsztat, koniecznie podajcie w przejrzystej formie dane kontaktowe:
Nazwa firmy
Adres
Tel. kontaktowy
Strona internetowa
etc.
Wszystko w formie czytelnej i łatwej do odnalezienia dla innych użytkowników.
Dział podzielony jest na województwa w których umieszczamy posty z informacjami o warsztatach polecanych i niepolecanych
Tematy ogólne przeznaczone są na sprawy inne niż czysto serwisowe/obsługowe np.:
- autodetailing
- warsztaty blacharsko/lakiernicze
- przyciemnianie szyb
- usługi programowania/kodowania
- chiptuning/hamownie
- tuning i SWAPy
- renowacja felg
etc.
Przypominam iż tutaj - tak jak i na całym forum obowiązuje Regulamin
Zabronione jest reklamowanie swoich warsztatów, sklepów tudzież innych działalności.
BMW Sport nie odpowiada za opinie użytkowników. Pamiętaj, zanim napiszesz opinię Ty odpowiadasz za nią!
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
maks981
|
Tytuł: [e46] Gdańsk kolektor ssący Napisane: 4 września 2011, 20:46 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
Witam Kupiłem dwa tygodnie temu 320 150KM. Samochód malinka ale już tyle się naczytałem o tych "blaszkach"-trzeba je zdjąć/zaślepić-nie wiem nie znam sie w każdym razie nie chce ich. Kto już z 3miasta to robił? i kogo może polecić? Czy po zdemontowaniu/zaślepieniu komputer nie będzie wariował? Potrzebuje naprawdę specjalisty komu mogę powierzyć swoją Bunię.
|
|
Góra |
|
 |
maciek28
|
Tytuł: Re: [e46] Gdańsk kolektor ssący Napisane: 6 września 2011, 19:58 |
|
 |
Pierwsze kroki |
Posty: 32 Lokalizacja: Radom Moje BMW: e36 coupe Kod silnika: m50b20
|
Wyciągaj i to jak najszybciej, robiłem już takie 3 sztuki i wszystko jest oki. A jak Ci taka blaszka wpadnie to nawet nie zdajesz sobie sprawy jakiego może bałaganu narobić.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|