Regulamin działu
Dodając opinię o danym warsztacie, proszę wyraźnie zaznaczyć czy jest to opinia pozytywna, czy negatywna.
Jeżeli polecacie jakiegoś fachowca/warsztat, koniecznie podajcie w przejrzystej formie dane kontaktowe:
Nazwa firmy
Adres
Tel. kontaktowy
Strona internetowa
etc.
Wszystko w formie czytelnej i łatwej do odnalezienia dla innych użytkowników.
Dział podzielony jest na województwa w których umieszczamy posty z informacjami o warsztatach polecanych i niepolecanych
Tematy ogólne przeznaczone są na sprawy inne niż czysto serwisowe/obsługowe np.:
- autodetailing
- warsztaty blacharsko/lakiernicze
- przyciemnianie szyb
- usługi programowania/kodowania
- chiptuning/hamownie
- tuning i SWAPy
- renowacja felg
etc.
Przypominam iż tutaj - tak jak i na całym forum obowiązuje Regulamin
Zabronione jest reklamowanie swoich warsztatów, sklepów tudzież innych działalności.
BMW Sport nie odpowiada za opinie użytkowników. Pamiętaj, zanim napiszesz opinię Ty odpowiadasz za nią!
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
fastforward
|
Tytuł: [e36] Poszukuje blacharza z Warszawy Napisane: 4 listopada 2010, 11:36 |
|
|
Pierwsze kroki |
|
Witajcie otóż miałem nie wielką przygode , miałem stłuczke , wygladalo to nie groznie ale skutki sa inne otoz wjechałem na belke od zdrzaka w Hondzie i uszkodzil mi przod mianowicie , maska jest wysunieta okolo 1 cm niz gril tak jak by sie gril wsuna troszke do tylu , czy ktos zna jakiegos blacharza ktory zrobi to za rozsadne pieniadze i do przyjecia ?? Moge podeslac zdjecia jak to wyglada . Pozdrawiam
_________________ TYLNY NAPĘD JEST JAK SEX - PO CO JEŹDZIĆ NA RĘCZNYM JAK MOŻNA DAĆ W PIZ...Ę !
|
|
Góra |
|
|
focus191
|
Tytuł: Re: [e36] Poszukuje blacharza z Warszawy Napisane: 21 listopada 2010, 08:31 |
|
|
Pierwsze kroki |
Posty: 77 Lokalizacja: Marki Moje BMW: e39, e83 Kod silnika: m57dA, m47
|
Podjedź na ojcowską i tam pogadaj ze Świstakiem. Naprawdę robią dobrze i nie drogo. Nie widać że było cokolwiek malowane :)
|
|
Góra |
|
|
fastforward
|
Tytuł: Re: [e36] Poszukuje blacharza z Warszawy Napisane: 22 listopada 2010, 11:58 |
|
|
Pierwsze kroki |
|
a dzieki za odp :) napewno podjade aby wycenili mi wyciagniecie tego bo z malowaniem to akurat mam brata lakiernika :) ktory rowniez pomaluje kazdemu innemu dany element za niewielka cene :) pozdro
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|