Witajcie jestem nowy na forum. Kupiłem bmw 325 cope z lpg w m pakiecie to pierwsza moja beemka. 1 dnia gdy go kupiłem chodził na gazie ładnie i cicho tłumik przy zakupie wydawał się oki. Pojeździłem nim dzień i pak przy redukcji 120 kmh z 4 na 3, wiadomo lepsze przyśpieszenie chciałem i tylko pukło na gazie wyrwało korek zabezpieczjący i na tym nie koniec przy okazji rozrząd przeskoczył

. samochód ma 260 tys km wygieły się zawory. Wszystko już naprawione głowica rozrząd nowy nowa zębatka uszczelka itd,koszt nie mały

. A Mce mało po złożeniu i odpaleniu tłumik warczy i ma metaliczny dźwięk ok 120 db na 5 tys obr heheh, czyli wyrwało z niego tą wełnę wygłuszającą?? Przejechałem tak 120km a słychać mnie na mieście nie źle w razie policji będą kłopociki. Myślę nad zakupem taniego w miarę dobrego tłumika co sądzicie o tym
http://allegro.pl/szczecn-bmw-e46-tlumi ... 65114.html ?? to jest od e46 ale ma 2 wloty i wyloty wiec dospawać mu rurek mogę mam migomat. Ale czy się zmieśći i dobrze będzie tlumił bo okazało się że nie ma w 3 kata i tłumikow środkowych. Teraz jeżdże tylko na benzynie z czasem będzie sekwencja ale czy warto. Pozdrawiam.