Witam
Jestem nowym użytkownikiem forum i mam na starcie kilka dręczących pytań? Myślę, że wspólnie uda mi sie rozwiać moje wątpliwości. Jestem posiadaczką dwóch BMW. Jedną jest przecudna e36 i niedawno nabyta 5 z silnikiem Diesla i pojemnoscią 3.0. I z tą Dieselką mam problem. Autko w dokumentach włoskich ma napisane ze jest z 31.X. 2000 rok. Teraz pierwsze pytanie jak poznac czy jest po czy przed liftingiem? Dodam ze przodu nie ma, zachowały sie po wypdku tylko przetwornice od (chyba) ksenonów, nie ma przedniego zderzaka

Aha i dodam jeszcze ze wyczytałam w dokumencie ze moc silnika to 184kM. Na co mam teraz zwrócic uwage kupując do niej czesci blacharskie? czy są takie same od tych przed jak po lifcie? Zamówilam juz lampy ksenony ale po liftingu z białymi kierunkami oraz kupiłam zderzak od M5. Czy to wszystko mi przypasuje? Kolejne pytanie: Czy kupując wzmocnienie przednie (tzw. okular) musi pochodzic od diesla czy moze to byc rónież benzyna? Gdzie mozna kupic oryginalny tylny zderzak od 5m? Hmmm pewnie Was zamęczę pytaniami, ale zalezy mi zebym wiedziała o niej jak najwiecej. Niebawem bedzie naprawiana, a mam słabych fachowców wokół zeby mi doradzili co gdzie i jakie kupowac czesci. Takze prosze o pomoc

Jak juz mi sie troszkę "objaśni" to napiszę wiecej o sobie i o swoich "dziewczynkach" Wrzuce też kilka fotek

Pozdrawiam Wiolka