BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 18 czerwca 2025, 09:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [E36] spoiler mpakiet do touringa zamówienie/badanie rynku
PostNapisane: 8 października 2012, 09:35 
Forumowicz

Moje BMW: e36 touring tds
Garaż: Mam
Sachar napisał(a):
herosxxx napisał(a):
w sumie masz racje rząd wciska nam szajs bezkarnie to dlaczego kolega z forum nie może ;)

Stary, przeginasz, szajsem to możesz nazwać swoje pudło, którym się turlasz na szroty do raichu. Nie widziałeś na swoje oczka nawet tego co będzie do zaoferowania, więc nie oceniaj tego. Powiedziałem Ci co możesz zrobić, żeby wyjść z twarzą z tej sytuacji, ale nie, ty nadal sączysz jad i zachowujesz się jak gówniarz. Czekam na spoiler za 150 zł i koniec tematu.

No tak tyle że moje pudło nie jest ulepione ze sklejki chociażby,no pomijając trochę gumy na rantach drzwi z jednej strony -swoje lata już ma :] . A co takiego moje oczka miały by widzieć nowego ? Więcej bandaży naklejonych na siebie z lepiej dotartymi krawędziami niż reszta tych wynalazków na allegro :zdegustowany: Zauważ że przyczepiłem się tylko do włókna szklanego bo chyba nie zaprzeczysz że jest to użyje innego określenia słaby materiał a nie do karbonu który faktycznie może być warty zasugerowanej ceny, jak chcesz badać rynek to delikatnie zasugeruje bez końskich docinek trochę drogo. Jak za gips pomieszany z bandażami.A Ty toczysz piane z pyska i używasz epitetów,że piszę to co nie jest żadną nowością.Wiadomo że nie pokażę Ci tego spoilera bo musiał bym specjalnie po to jechać,albo prosić , żeby przywieźli z innego i tylko dla tego żeby przedstawić Ci zdjęcie że jest .Chłopie ogarnij się.Ja jak i wielu innych jeździmy do rajchu po części A Ty Maniek i wielu innych ludzi to kupujesz. Tu mnie masz, teraz możesz piętrzyć swoja rację że takie spoilery wyginęły razem z dinozaurami i nigdzie nie znajdziesz tego o prócz tych które wyprodukuje po zbadaniu rynku i podać mnie za przykład bo gość pitoli a zdjęć nie wkleja.150zł chciał sprzedawca z allegro ,kwotę euro,przedstawiłem za używkę na zachodzie. Czytamy ze zrozumieniem,panie.Nie twierdzę też że człowiek który to wykona jest amatorem.Twierdzę że musisz trochę lepiej ogarnąć rynek bo używki są Jak wyżej napisałem oraz kopie z bardzo dobrego materiału i to u nas w kraju za dobrą cenę http://www.ebay.com/itm/BMW-E36-ESTATE- ... 231721dab2 . Można się skontaktować odbierają tel gość określi z czego robione itd .No to chyba udało mi się wyrazić opinię bez sączenia jadu tym razem.
P.S. nie wkur....się tak Ty jesteś potencjalnym sprzedawcą a ja być może kupcem, może próbuje nie zbyt profesjonalnie :] zbić cenę do minimum To tak dla rozluźnienia na koniec 3maj się Życzę rychłego rozpoczęcia produkcji.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 8 października 2012, 15:51 
Forumowicz

Moje BMW: E36 323ti
Kod silnika: M52B25
Garaż: compact:
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=90963
touring:
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=109222
herosxxx napisał(a):

I tu jest właśnie pies pogrzebany. Nie wiem czy zauważyłeś, ale to co wkleiłeś w linku w żaden sposób nie przypomina oryginalnego spoilera. Właśnie o to mi chodzi, jest pełno spoilerów w tej formie (co ciekawe, jak zagłębisz się w temat wszystkie w anglii, niemczech itd są produktem z polski). Mają zupełnie inny kształt. Mam nadzieję, że w końcu zrozumiesz o co mi chodzi i zakończy się ta jałowa dyskusja. Ciekawe jest, że teraz piszesz , że czepiasz się tylko ceny kopii z włókna szklanego i akceptujesz carbon. Na wstępie powiedziałem, że ceny mają pokryć koszt wykonania formy powtarzalnej, umożliwiającej wykonanie kilkudziesięciu kopii. To nie kosztuje złotówkę, uwierz mi. Jak widzisz po cenach koszt materiału niewiele zmienia, dodatkowo przy carbonie dochodzi idealne wykończenie (gładkość powierzchni itp), a więc więcej pracy. A więc droga dedukcji można wykminić, że gro ceny przeznaczone jest na formę.
Tu masz jeszcze jeden taki spoiler:
http://moto.allegro.pl/bmw-3-e36-92-99- ... 29220.html
nie obraź się, ale trzeba być ułomnym, żeby nie zauważyć różnicy :hyhy:

PostNapisane: 8 października 2012, 15:53 
Forumowicz

Moje BMW: E36 323ti
Kod silnika: M52B25
Garaż: compact:
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=90963
touring:
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=109222
herosxxx napisał(a):
może próbuje nie zbyt profesjonalnie :] zbić cenę do minimum To tak dla rozluźnienia na koniec 3maj się Życzę rychłego rozpoczęcia produkcji.

Uwierz mi, na chwilę obecną to jest naprawdę minimum.

PostNapisane: 9 października 2012, 08:27 
Forumowicz

Moje BMW: e36 touring tds
Garaż: Mam
Wiem że ten link który wkleiłem na szybko . nie przedstawia kopi ori spoilera Wkleiłem to aby ukazać że są kopie nie udolne lub celowo zmienione za mniejsze pieniądze Do których produkcji jest użyty tez jakiś materiał pewnie ten sam co wasz i są tych samych gabarytów co wasz.Z tego co mówił sprzedawca On zaproponował 200 zeta z przesyłką jak tam zadzwoniłem I też przecież musieli stworzyć formę i to chyba sami jeszcze ją wystrugać ;) bo nie mieli ori wzoru .Na tym polega handel ,na początek trzeba wyłożyć .A jeśli jest tak jak piszesz i znajdzie się paru ludzików którzy pokryją koszt formy a ty wystawisz to za 2 stówki za jakiś czas .To biere :) Bo w sumie nie jest to zderzak ani progi i nie grozi tu raczej żaden uraz mech.No chyba że ptak zrobi dużą kupę i spadnie na niego :rotfl: Żartuje oczywiście :oczami:
Także podsumowując. Wierzę że jest to na tę chwilę obecną minimum Tylko niech znajdą się te ludziki którzy to kupią za 4stówki,bo o to właśnie powstała ta wojna na słowa ;) .

Do potencjalnych nabywców!-proszę nie kierować się przy podejmowaniu decyzji moimi sugestiami ani uwagami Są to tylko moje przemyślenia komentowane na forum w żadnym wypadku nie mające na celu zniechęcić do kupna czy też zaszkodzić koledze .Strzałka

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1