Witam,
Chcę zakupić czarne nerki do E39. Chodzi mi o te szersze nerki, z wersji poliftingowej. Czy ktoś z Was orientuje się może gdzie można takie nerki dostać? Może ktoś ostatnio kupował i może mi polecić jakiegoś sprzedawcę? Pytałem kilku użytkowników tego forum, którzy takie nerki posiadają, jednak kupowali oni je tak dawno, że nie są w stanie podać od kogo je kupili. Wiem, że dobrą opcją jest oklejenie nerek folią (aktualnie mam właśnie przedliftingową nerkę oklejoną folią), jednak wolałbym dostać już gotowy czarny grill. W związku z tym, proszę o pominięcie sugestii o pomalowaniu lub oklejeniu nerek. Znalazłem pewną aukcję na allegro, ale niestety okazało się, że na tę chwilę sprzedawca nie posiada szerszych nerek, a jedynie takie, jak aktualnie mam. Ostatecznym wyjściem będzie ebay, bo tam można takie nerki znaleźć, ale na razie wolałbym tego uniknąć. Czarny grill można jeszcze znaleźć w niektórych sklepach internetowych i ewentualnie jutro podzwonię, aby się czegoś dowiedzieć. Chciałbym uniknąć sytuacji, kiedy przyjdą mi inne nerki, niż te ze zdjęcia (tzn. przedliftingowe zamiast poliftingowych), a wiem że i takie przypadki się zdarzały. Będę więc wdzięczny, jeśli ktoś poda jakieś linki lub namiary do sprawdzonego sprzedawcy

Z góry dziękuję i pozdrawiam.