Luk: Oczywiscie, ze najlepszym rozwiazaniem jest zapakować 8hp lub dct. Ogarnia niesamowicie przy kazdym boostcie i co najwazniejsze - [cenzura]. Tylko te cyfry za nia...
Takes: Mialem juz prawie zamowiony 2 tarcz + 1 mas. W ostatnim momencie zagadałem sie z Boost factory, pokazał jakie sa konsekwencje tego. Jeśli skrzynia przez to miała by miec ciezej, to ja to [cenzura], niech ma, droga nie jest, ale niech nie krzyczy przy tym - to cały problem. Na sachsu dlugo sie nie pobawilem, to byla kwestia jednej imprezy na 1/4mili + nocne ustawki na ćwiare + moje wystrzały ze swiatel gdy widze motor. Nie potrafie odpowiedziec ile mam mocy, robilismy program zdalnie z jednym typkiem z forum, od tego czasu zapakowalem inny cooler + wieksze rury + zrobilem dolot. Od momentu dolotu zaczelo sie slizgać. Program jest zrobiony nijak, jedynie moge powiedzieć ze czas na 1/4 bez dolotu zrobilem 13,8. bez rozwierconego wlotu do ssacego i na wezszych rurach. Auto jedzie na dzien dzisiejszy znacznie lepiej niz wtedy, bez finalnego strojenia jeszcze.
Deejeys: Czas pokaze ile to wyrobi i czy w ogole. Testowane przy 800nm i nic sie nie dzieje, teoria mowi ze 900nm.
Dead: Mam komplet Sachs performance z tym ich twardym dociskiem. Chcialem uniknac spiekow, dlatego to juz jest ostatnia nadzieja. Wymienilem 2 mas, ktory byl w sumie niezły (oem) na nowy Luka i po rozmowach z ludzmi i firmami od regeneracji tego typu rzeczy doszedlem do wniosku, ze tylko i wylacznie 2mas regenerowac, zamiast brac nowy, bo jest poprostu znacznie gorszej jakosci. Pedał sprzegla tak drzy ze bys mogl szejkować Morphiego przedtreningowki xD. Morphi moze i ma serie 2mas, ale on nie wie co to jest wypierdol z miejsca. Powoli sie zbieram do Przemka, zeby pokazał co z tego mojego coupe da sie wyciagnac. Jesli ten zestaw nie bedzie spelnial wymaganiom, to pakuje 2mas ze spiekiem i sie ucze jezdzic od nowa

!
Poza tym, jeden projekt na forum pisze tak:
Wzmocniona 2 masa do 1000nm
wzmocnione sprzeglo do 1000nm
i wszedzie tylko pisze, ze ma takich fajnych magikow ktorzy mu to zrobili. Wspolpracował z Morphim, wiec tez biore poprawke, bo na filmach ktore wstawia z przyspieszenia spodziewalbym sie wiecej.
Dla chetnych adnotacja:
406km + 806nm tu akurat 1mas+spiek czas 100-200 = 8sek
https://www.youtube.com/watch?v=JM2CQfYJr10439km + 829nm czas 100-200 = 11sek
https://www.youtube.com/watch?v=Hn8CCh7U6sUwiem, wiem inny dyfer itp.