BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 03:36

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [E46] LISTWY BOCZNE W KOLORZE NADWOZIA W E46 330D
PostNapisane: 24 grudnia 2008, 10:46 
Pierwsze kroki

'Witam, nosze sie z zamiaram kupna E46 330D Kombi. Biorę pod uwagę dwa kolory czarny oraz srebryn. Z czarnym nie ma problemów bo listwy boczne sa czarne i ładnie się to komponuje. Problem jest ze srebrnym, listywy są w wiekszości przypadków czarne. Znalazłem jednak na allegro kilka aut z listwami srebrnymi. Prosze o info czy to ktoś na własną rękę zmienił / pomalował/ czy wychodziły wersje srebrne nadwozie ze srebrnymi listwami??Bardzo proszę o pomoc bo po świętach chcę jechać az do Krakowa ( z Torunia) po długo oczekiwaną 330d :)Prosze również o opinie użytkowników tego modelu na co zwracać uwage podczas zakupu i potem eksplatacji.

Życze wszystkim Wesołych Świąt.')

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 25 grudnia 2008, 00:07 
Zacna persona forum

Moje BMW: 530d
E46 wychodziła na czarnych klamkach i listwach, klamkach w kolorze i czarnych listwach (wtedy w kolorze jest też listwa nad tablicą rejestracyjną i listwy dachowe) Czy wychodziły na listwach bocznych w kolorze nadwozia nie jestem Ci w stanie powiedzieć, bo nie mam stu procentowej pewności ale na pewno jest ich troche na rynku wtórnym :hyhy: Z własnego doświadczenia powiem Ci, że czarna listwa ma swoje plusy, jak lekko dojedziesz, przytrzesz na srebrnej czy każdej innej malowanej pod kolor od razu to widać, na czarnej plastikowej tego problemu nie ma :super:

Tytuł:
PostNapisane: 25 grudnia 2008, 14:35 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E46 320d
witam,ja rowniez poszukuje takich listw juz od paru miesiecy..przeszukalem e-bay i nic.nikt nie sprzedaje takich listw...wydaje mi sie ,ze jedyna opcja bedzie pomalowac je we wlasnym zakresie w lakierni. :zdegustowany:

Tytuł:
PostNapisane: 26 grudnia 2008, 18:45 
Pierwsze kroki

no coż wiem że praktyczniejsze są czarne listwy ale wizualnie :) . Czy jescze ktoś wie coś na ten temat ?? Jade we wtorek oglądać takie auto i nie wiem co myśleć

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1