Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
spider
|
Tytuł: [e39] SPORTOWY WYDECH W BMW 520i Napisane: 4 grudnia 2006, 16:51 |
|
 |
Uzależniony od forum :) |
 |
|
Witam wszystkich potrzebuje pomocy chce kupić sport wydech do mojej bimy konkretnie tłumik dedykowany ultera. Ale zależy mi na dyskretnym basowym pomruku a nie przerażliwym ryku. Czy jest ktoś taki co ma taki wydech w swoim aucie i może mi odpowiedzieć jak to słychać?? z góry dzięki pozdrawiam
Ostatnio edytowano 4 grudnia 2006, 17:05 przez spider, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
 |
Kucharz
|
Tytuł: Napisane: 6 grudnia 2006, 20:29 |
|
 |
Przyjaciel forum |
 |
Wiek: 44 Posty: 13996 Lokalizacja: Ostrów Maz. Moje BMW: e31 850i Kod silnika: M70B50
|
|
Góra |
|
 |
pablo
|
Tytuł: Napisane: 6 grudnia 2006, 21:55 |
|
 |
Zacna persona forum |
 |
Wiek: 43 Posty: 2213 Lokalizacja: 3CiTy Moje BMW: e39 Kod silnika: m57
|
na bkp koles chcial sprzedac wydeszek z 540 byl nawet filmik jak to chodzi i uwazam ze bylo calkiem niezle
_________________ Bayerische Motoren Werke...
MĂłj byÂły Is-ik
Chcesz kupiĂŚ zadbane e39?? -> Moja 528i
|
|
Góra |
|
 |
spider
|
Tytuł: Napisane: 7 grudnia 2006, 16:59 |
|
 |
 |
|
Tak Marcin ulter robi tłumik do e-39 i to z ładną podwójną końcówką 80mm kosztuje ok 700 zł to w porównaniu z ac schnitzer'em czy remusem i każdym innym śmieszna cena. Tylko w bmw trzeba ciąć i spawać rure a jak dzwięk będzie lipny to kicha 7 stówek w błoto ale mam plan awaryjny zawsze moge wspawać ładną końcówke.
|
|
Góra |
|
 |
GARCIA RAMIREZ
|
Tytuł: Napisane: 8 grudnia 2006, 12:59 |
|
 |
Zacna persona forum |
 |
|
Daj sobie spokój z tym badziewiem Ulterem - które w Słomczynie z Żuka sie sprzedaje, bo ani dźwięku nie będziesz miał jak nalezy ani jakości. Gdyby Ci sie chciało zajrzeć w okolice wawy to polecam ci El-Tec. Goście mają jazde na układy weydechowe. Ja robiłem u nich cały wydech od kolektora do końcowego tłumika. U Smorawińskiego kręcili głową z zachwytu. A jaki dźwięk. Końcówki ci zrobią jakie chcesz, wzory Sebringa i Remusa, a jkość??? Od 2 lat jeżdze i żadnych zmian in minus! Zajrzyj na ich stronę. Chłopaki podchodzą do każdego auta indywidualnie i z sercem.
|
|
Góra |
|
 |
spider
|
Tytuł: Napisane: 8 grudnia 2006, 19:33 |
|
 |
 |
|
dzięki Garcia dzięki sprawdze to a jak u ciebie z głośnością ryczy czy mruczy jak kocica
|
|
Góra |
|
 |
GARCIA RAMIREZ
|
Tytuł: Napisane: 9 grudnia 2006, 09:51 |
|
 |
Zacna persona forum |
 |
|
Wiadomo, basowe mruczonko - tak jak byc powinno !
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|