BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 20:51

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [E34] 535 Indywidual Project... Barany z M5 3.6 czy 3.8...
PostNapisane: 11 sierpnia 2009, 10:53 
Poszukaj zanim zapytasz

Witam serdecznie Kacze swój własny projekt e34 który sobie wymarzyłem i który dołaczy do kolekcji:)) nie jestem kwalifikowanym mechanikiem lub magikiem który wszystko wie w temacie tej marki ale kocham te auta i rozebranie i złożenie co do śróbki nie stanowi juz dla mnie problemu... ogólnie chciałem zapytac o kolektor wydechowy z M5 bo chce włożyc barany i układ wydechowy zmienic i chciałem sie poradzic czy podejdzie od któres z M5 bo mam okazje kupic a nie chce kupowac tandetnego syfu który kiedys ktos pospawał z kwasiaka i leży na allegro... Wszystko w moim projekcie jest orginalne i nie mma zamiaru szpecic i kaleczyc auta. jesli ktos jest w temacie prosze o pomoc ewentualne skierowanie do kogos kto zrobi na zamówienie lub ma barany które podejda do mojego czarnrgo mata... Nie kumajacych i nieogarniajacych tematu filozofów oziemble zegnam bo takich tu nie brakuje... nie wiesz nie pisz szkoda czasu tym co odpisza serdecznie podziekuje i zrobie rabat na jakakolwiek czesc która bedzie potrzebował do e32 e34 e39 e30 bo mam na warsztacie kilkadziesiat w śrubkach:)) dzieki z góry za pomoc. pozdrawiam. krzeszo

Ostatnio edytowano 11 sierpnia 2009, 11:20 przez Krzeszo, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 11 sierpnia 2009, 11:11 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M4 M6
używaj przecinków i Enteru to może komuś zechce się to przeczytac . . .

Tytuł:
PostNapisane: 11 sierpnia 2009, 13:56 
Forumowicz

nie pasuja!! skoro tak duzo rozkreciles tych aut to wiesz ze tu jest silnik m30 siegajacy lat nawet 60 konstrukcją a od mki duzo mlodszy wiec bez ciecia i spawania ni huhu nie podejdzie, a swoja droga chetnie bym zobaczyl to Twoje stado bawarek no chyba ze teraz posprzedawales je na forum bo sie tak rzucili po tym rabacie :) a odnosnie baranow to zrob sobie w eltecu cena od 3000zl
chetnie bysmy popatrzyli na jakies fotki Twoich prac o ile nie ucichniesz na forum
pozdrawiam i powodzenia
(jak pomoglem "klik") :hyhy:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1