Proponuję popracować nad ortografią, od kiedy spokój piszę się tak->spokuj? Po drugie zauważ różnicę pomiędzy „zderzak od mki” a m-pakiet to wbrew pozorom zupełnie, co innego, i jakbyś nie zauważył sporo osób robi taką przekładkę i zawsze spotyka się to z aprobatą forumowiczów, ale widzę, że już próbujesz się czepiać, czego się da- możesz zrobić sondę jak mi nie wierzysz, czy lepsze twoje świecidełka czy montaż m-pakietu.
„u ciebie na Śląsku” tak dla informacji Kraków leży w małopolsce-to wypadałoby wiedzieć

Co do tłumika widzę, że wpadłeś tylko na chwilę do galerii by znaleźć coś, do czego można by się przyczepić, gdybyś przeczytał dokładnie wiedziałbyś, że to nie cały tłumik a tylko końcówka, którą zresztą mam zamiar zmienić, co też jest tam napisane i to właśnie, dlatego że forumowicze zwrócili mi uwagę, że to nie pasuje do reszty auta, na co musiałem im przyznać rację i wcale nie wpadłem za chwilę do ich galerii by napisać, że ich auta mają brzydki kolor lub nie ładną tapicerkę, bo to żałosne!! Mało tego jestem im wdzięczny za to, że zwrócili mi uwagę na to, co jeszcze warto by zmienić w moim aucie.
Ale skończmy już tą bezsensowną gadkę, bo zaraz dostaniemy po ostrzeżeniu i taki będzie finał, jak dla mnie forum jest miejscem gdzie oprócz pomagania sobie nawzajem, wyrażamy opinie na temat pewnych pomysłów, żeby jak już pisałem wcześniej jak najmniej jeździło kasztanów marki BMW po drogach (żeby nie było, to już napisałem ogólnie nie odnośnie migających lampek)