bania88 napisał(a):
2fst4u, ogolnie to czy sie podoba to nienalezy pytac na forum, czytalem tu wiele tematow "Czy sie podoba?" i moge z cala pewnoscia i swiadomoscia stwierdzic, ze na forum 90% ludzi to ludzie przewrazliwieni na punkcie czegos "innego", wiec jezeli chcesz jakies inne, wyrozniajace sie cokolwiek, czy to halogeny, felgi, listwy itp. tid. to sie niepytaj bo spotkasz tu sie z wieloma krytycznymi odpowiedziami. Ja np, mam zamiar swoja bunie zrobic calutka w chromach i felgi tez chromowane, ale niepisze tu o tym bo wiem ze tu siedzi wielu "krytykow" ktorzy niezdaja sobie sprawy, ze to jest kwestia gustu i tylko czekaja zeby napisac jakie to okropne bedzie

Mi to sie podoba i wiem ze bede sie wyroznial z tlumu innych bet

I właśnie zdradziłeś swój plan

a to czy będziesz się wyróżniał to ok, ale czy w pozytywnym tego słowa znaczeniu to już nie jestem pewien, każdy wieś tuning się wyróżnia, chcesz robić coś co będzie Cię wyróżniało to ok, ale rób to porządnie i z gustem a nie po kosztach i byle się świeciło... wtedy nikt Ci nie będzie miał za złe że to nie jest ori, bo nie wszystko ori jest ładniejsze, tylko niech nikt później nie pisze tematu jak naprawić odklejający się chrom, pogięte felgi, czy chociażby pęknięte szkło reflektora/halogenu do którego nie może znaleźć części zamiennych.