Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
dingolfinge46
|
Tytuł: [e46] Amory trw i sprezyny eibach obniżające problem? Napisane: 21 marca 2018, 11:45 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Witam kupiłem nowy zestaw sprezyny eibach obniżające wyszlo -4cm po zamontowaniu z amorami trw. Ale co zauważyłem auto stoi teraz na odbojach czy to normalne?
|
|
Góra |
|
 |
Dani0
|
Tytuł: Re: [e46] Amory trw i sprezyny eibach obniżające problem? Napisane: 21 marca 2018, 21:22 |
|
 |
Forumowicz |
 |
Wiek: 38 Posty: 174 Lokalizacja: SPS Moje BMW: f36 435d Kod silnika: n57z
|
Eibach jaki model. Nie może leżec na odbojach , nie masz skoku zawieszenia wtedy
|
|
Góra |
|
 |
dingolfinge46
|
Tytuł: Re: [e46] Amory trw i sprezyny eibach obniżające problem? Napisane: 21 marca 2018, 23:33 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
AMORTYZATORY PRZÓD TRW JGM7089T. ZESTAW SPRĘŻYN ZAWIESZENIA EIBACH E2067-140. Pacjent to bmw e46 320d 2003r sedan.
|
|
Góra |
|
 |
Dani0
|
Tytuł: Re: [e46] Amory trw i sprezyny eibach obniżające problem? Napisane: 22 marca 2018, 13:57 |
|
 |
Forumowicz |
 |
Wiek: 38 Posty: 174 Lokalizacja: SPS Moje BMW: f36 435d Kod silnika: n57z
|
Niby wszystko pasuje a jak to wyglada wizualnie?
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|