Arvilo napisał(a):
Bardziej chodziło mi o dojście, żeby podłączyć ringi pod lampkę spod schowka w kabinie. A mógłbyś podlinkować jakieś Cotton Ledy pod polifta w sedanie na aledrogo?
Wybacz kolego, źle zrozumiałem
Jeżeli chodzi o przeprowadzenia kabelka "białego" odpowiedzialnego za sygnał z lampki to stojąc na wprost do auta po lewej stronie masz przysłowiowy "schowek" bądź niektóre egzemplarze miały tamakumlator bądź pompę wspomagania(nie jestem 100% pewny). Masz tam gródź i również są gumowe zaślepki, które pozwolą przedostać Ci się owym kabelkiem do środka kabiny. Od wewnątrz ściągasz schowek i masz wszystko na wyciągnięcie ręki, podłączasz do lampki i wszystko śmiga. W zestawie masz "szybko złączki" do połączenia kabelków. Składasz i śmiga.
Przykładowy link do ringów:https://allegro.pl/oferta/ringi-bmw-e46-a-b-lift-cotton-led-zimne-biale-7624993297?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=MzU5ZDczNTUtMmM1My00ODJhLTk0NmYtZjY1OTA0Y2VkZjc5AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=d39437ba-6021-43c1-9b89-7caaa978f03c
Pamiętaj, wybierając te ringi nie masz przetwornic ale upewnij się, że na każdym dojściu do ringą jest tzw. ogranicznik napięcia. Jeżeli nie będzie to ring się spali

Przerabiałem u siebie.
Pozdrawiam
Łukasz