wydech fajna sprawa ... ale zeby to brzamiło i zeby silnik na tym nie stracił to musi sie tym zając ktoś kto sie na tym zna ...
koncówki z dyfuzorem czy bez to tylko efekt wizualny ... "i tak marny" moim zdaniem końcówki błyszczace duze małę widoczne zbedne .. jeśli nie brzmi to łądnie rasowo to mozna sobie podarować ...
czyli ... mam wydech ktory brzmi niesamowicie i zadne auto nie moze z tym sie równać ... normalny drag

a końcówka z tyłu ... prawie jak seria...
co do filtra... podaj powod dlaczego nie mozna go stosować razem z gazem bo troche to bezsensu ... wyprowadzanie stożka w silniku wolnossącym nie da dobrego efektu ... fakt .. bedzie łapał zimniejsze powietrze ale co z tego skoro zmienisz średnicei dlugość i tym samym pojemnośc dolotu która jak mniemam jest ściśle ustalona...
takze lepiej wpakować sportową wkładke filtra niz bawic sie w stożki ...
ja u siebie mam stozek tylko dlatego ze praktycznie nie mam dolotu i jest nałozony bezpośrednio na przepływke
dolot bede robił napewno i raczej w oparciu seryjną puche... ;]
świece ...najprostsze jednoelektrodowe ngk to najlepsze rozwiązania podaruj sobie inne to wszystko śmietnik ..bmw jest bardzo wrazliwe na zapłon ... a to sie sprawdza...
jeśli zakładasz taki temat ... tzn ze im mniej zmienisz sam bez czyjegoś udziału tym mniej stracisz na mocy i momencie...
allegro to banda naciągaczy ... z wyjątkami... trzeba dobrze wiedziec co się kupuje...