Witam
Jak w temacie ...
Z góry uprzedzam, że jestem świadomy że takie lusterka to wieś.pl

, więc bezsensowne będą takie opinie, prosze o przeczytanie całego posta .
Zamontowałem do swojej e39 lusterka a'la m3, ze względu na to, iż przy swoich 2 metrach wzrostu mam fotel odsunięty max do tylu. W zwiazku z tym orginalne lusterka odchylone max na zewnatrz iniestety pole widzenia w lusterku (lewym ) .... kiepski

Orginalne lusterka m5 to wydatek ok 1,5 tys i również nie mam pewności, że pole widzenia będę mial lepsze.
Podróbki m3 ktore zakupilem na allegro - koszt 170 zl czyli ewentualnie mniejsza strata.
Okazało sie, że maja na szczęście szerszy kąt odchylenia na zewnatrz i problem zniknął ... pole widzenia poprawiło się i to sporo ...
Ponadto przyciemniłem bialy "zintegrowany " kierunkowskaz ktory był już totalnie wieśniacki, przez jakis czas byłem więc zadowolony, jakos lusterka wybitnie nie razily...
Zrobilem fote na szybkosci telefonem ( przepraszam za jakosc )
http://www.__prosze_uzyc_innego_hostingu_do_zdjec_/pokaz_obrazek/430 ... 8908e.htmlBrewka też założona na próbe, ale od kopa podziękowalem
Wracajac do tematu .....
Nie chce przerabiać dwulitrowej piątki na pseudo bolid, więc Zastanawiam sie poważnie nad powrotnym zalożeniem orginalnych lusterek, gdyż udalo mi sie wprowadzić pewna modyfikacje ktora pozwoli na odchylenie lusterka jeszcze szerzej, co mam nadzieje poprawi wystarczajaco pole widzenia.
Ponadto widzialem juz dziesiatki wiejsko stuningowanych fordów, golfów, oplów .... no bylo mi wstyd ze mam takie same lusterka rożniace się tylko tym, że kierunek jest zaciemniony i nieużywany ( nie podpialem do instalacji)
Liczę na poważną porade

nie szyderstwo i wieś wieś .... e46 z tymi wlasnie lusterkami spotkalem najwiecej.....
Pozdrawiam