santino napisał(a):
tit031, takie same felgi jak pokazales mozna zciagnac z anglii za 2000zl + shiping
O ktore felgi chodzi? o te repliki ALPINA?
Vermilion napisał(a):
do E39 te felgi nie sa dostepne
(przyp. chodzi o felgi Eximius)
Nie beda pasowac ze wzgledu na inny otwor centrujacy? bo jesli dobrze spojrzalem to rozstaw srub jest 5X120. Jesli tylko roznica jest w tym otworze, to chyba mozna zastosowac jakis dystans z odpowiednimi otworami? Chyba ze sie myle

to prosze o dokladniejsze wyjasnienie.
Vermilion napisał(a):
alternatywnie moge Ci zaproponowac modele Virtus lub Divinus w rozmiarze 19"
Jesli chodzi o te 2 modele, to Virtus mi sie podobaja i powaznie sie nad nimi zastanawiam.
Spider napisał(a):
Dla mnie bezsensem jest to ciagle pisanie na forum o vermilionach,tak jak by naprawde inne felgi na swiecie nie istnialy.Faktem jest,ze posiadasz jakas tam wiedze i pracujesz w branzy ale naprawde to ciagle promowanie i reklamowanie felg tylko vermiliona jest dla mnie osobiscie nudne juz troszke.Ale mam inne problemy i tym nie bede sobie zawracal glowy,ale swoja opinie na ten temat wyrazic musze. No i ta konkurencja BBS,to tak jak by opel byl konkurencja dla hmm...bmw?

Prawde mowiac to osobiscie, az tak bardzo nie interesuje mnie jakiej firmy jest felga. Jedynie musi ona byc w miare dobrej jakosci (nie peknie na pierwszej lepszej dziurze przy predkosci ok 50-60 km/h, albo nie odksztalci sie jakby byla z plasteliny przejezdzajac przez np.torowisko) no i musi mi sie podobac

A czy to bedzie BBS, DOTZ, czy jeszcze inna marka to akurat gra najmniejsza role. Jezdze naprawde powoli, wiec nie potrzebuje jakis wyczynowych felg. Autko sluzy rodzinie do przemieszczania sie z punktu A do punktu Z po drodze mijajac kolejne punkty

A na stronce Vermilion sa naprawde ladne felgi. no i przystepne ceny co tez jest wazne.