KrisC napisał(a):
Punisher napisał(a):
Poszukaj turbo works tylny intercooler, np 550x350x76, bo 600x300x76 juz nie ma nigdzie
Powiedz, dlaczego kreujesz sie na znawcę tematu, guru duchowego i mentalnego, kiedy jesteś zielony jak trawa na wiosnę? Czemu nie mając pojęcia o czym piszesz doradzasz innym panie Frank Castle? Przeczytałeś wszystkie posty na facebooku, dorzuciłeś sobie 3 amerakańskie fora, plus Twoje doświadczenie z autami w których tak na prawdę nic sensownego nie zrobiłeś i voila. Denerwuje mnie już od jakiegoś czasu to zgrywanie znawcy na KAŻDY temat przez Ciebie. Intercoolery typu Wagner, Airtec są lata świetlne przed chińczykami. TurboWorks ma spoko intercoolery, ale jak robisz stage 2 w dizelku na czysta kunia, czy tam gówno soft w 335 na 350km. FMIC to w ogóle szkoda gadać, są jeszcze za TW. Myślisz że dlaczego wszystkie te sklepy sprzedają teraz podróbkę Wagnera? Bo ładnie wygląda? Druga sprawa jest taka że w większości "projektów" tutaj i wszędzie indziej starczyłby połowe mniejszy dobry intercooler, a ludzie wkładają większe na wyrost, ale to w sumie nie przeszkadza. Proszę, nie polecaj komuś konkretnego produktu, jeszcze o konkretnych wymiarach bo nie wiesz o czym piszesz. Czy polecony przez Ciebie produkt by działał? Tak, bo to dyszel, tam temperatura nie jest tak ważna jak w benzynie, czy będzie 50 czy 78 to nie ma znaczenia, auto jedzie tak samo, w benzynie 39st oznacza zę mamy np 420 koni, ale 47 oznacza juz 395 i tam poznałbyś różnicę.
Stary chyba zapomniales tabletek wziac albo melisy wypic
Drazni Cie moj nick czy jak?
Opinie o czym nie pasuja? Mialem wagnera i nie rozni sie od jakiegos tam chinczyka. Weze sa malej srednicy i to jest korek
To nie moja opinia, ale tez wiele osob wlasnie pisalo, to co Przemek potwierdzil ponizej
Moze o oponach tez zle cos napisalem? Lepsze nexeny zapewne?
Moze dp bez kata jest z dupy, czy wydech 335d przytyka?
Ja wiem, ze robisz 335 na 500km i sa najlepsze w Polsce, ale jakos zbyt wiele sie naczytalem o wtopach, ze wole sie nie wypowiadac
Stary koledzy tez maja bmw jakbys nie wiedzial, ze tak moze byc
Druga sprawa to myslisz, ze niby gdzie przeczytasz opinie jak nie na forach?
Alduwiel-bez jaj czy na serio?
Kazdy pisze/mowi o dieslu, ale papierosy, alkohol w nadmiarze, otylosc, dieta i golnie zywnosc jest dzis tak szkodliwa, ze nie wiadomo czy to nie jest wieksza przyczyna zachorowan na raka niz diesel