Adam093 napisał(a):
Grochu88 napisał(a):
Niestety mam przyjemność z tym przychlastem być w grupie na uczelni, ale on jest z Sosnowca, a im się wybacza schorzenia umysłowe

No to współczuje, jak masz do daj jeszcze coś z nim w roli gł...
Dzięki za wsparcie.
Mówisz i masz:

No i na koniec wiersz jego autorstwa,Czasem się zastanawiam co Ci ludzie mają w głowie.
Cytuj:
Jestem Łukasz z Sosnowca i skakam z Bombowca (Nie skaczę, ale jest rym;) na Zagórzu nie ma błota, a koło plota mam kota. Jeżdżę Citroenem AҲҳ -em, więc z alfonsem mnie mylą. Śmigam Citroenem, choć nie jestem milionerem! Jazda Citroenem niejednego marzeniem;) w tym aucie będąc w amoku czujesz się Showmenem roku! kolor czerwony, kierowca szalony. Na masce złoty smok- istny szok. Są szyby przyciemy i nie ma ściemy:) Neony ładne jak balony:) na czerwono świecą i wszyscy bledną;) Ten Citroen jest w turbinie, więc lecą na niego świnie! Kiedy mu przyp... tłoki stają mi w rosole. 50 koni- dobrze robi, 180 na blacie i nie pogadacie! 1.0 pojemność-daje pewność. Stacyjka w ruch, dźwięk silnika i każdy zmyka-nikt się nie ściga. Gaz w podłogę, ruuura gaz, lewy pas i mam czas:) kiedy mi się śpieszy, nie wysiadam, Nitro odpalam i spi...! podtlenek na liczniku, jadę nawet po chodniku. Laski ci...obrywają klamki; uśmiechają się bałwanki. Wygodne siedzenia- nie ma zrzędzenia! Jeśli chcesz skoczyć mi na bata pamiętaj, wsiadaj do czerwonego AҲ-a. Gdy Ci włożę mego ***a, to Ci się łeb zabuja:) Tak więc koniec historii o AҲie, ale pamiętaj o mnie i o moim bacie... a dalszy ciąg poznacie

:)
Schmeichel-lord, już wcześniej były posty z innymi markami, dodaje to w celu zaznajomienia się z psychiką przeciętnego wieśtunera.