BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 8 maja 2025, 00:15

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [e46]wasza opinia odnośnie felg
PostNapisane: 16 lutego 2012, 17:16 
Forumowicz

temat do zamknięcia felgi kupione,dla mnie te felgi są ok szału nie muszą robić bo nie potrzebuję auta do "napinki" tylko do jazdy,jakbym chciał żeby robiło szał wyciągnołbym pare PLN więcej z sakiweki i kupiłbym e92coupe

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 18 lutego 2012, 12:33 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 520i
Kod silnika: M52B20
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=54536
RafalGliwiceBMW napisał(a):
temat do zamknięcia felgi kupione,dla mnie te felgi są ok szału nie muszą robić bo nie potrzebuję auta do "napinki" tylko do jazdy,jakbym chciał żeby robiło szał wyciągnołbym pare PLN więcej z sakiweki i kupiłbym e92coupe

Nie masz na lepsze felgi , a na E92 coupe by się znalazły PLN-y w sakiewce ??? :rotfl:

PostNapisane: 19 lutego 2012, 15:23 
Forumowicz

areek, a teraz zastanów się nad ty co napisałeś bo nie wiem czy chciałeś zabłysnąć czy masz jakieś problemy?
Nie wiem jak Ty ale ja nie widze sensu iwestować więcej kasy w felgi które i tak za rok(po dłuższym okresie nudzi mi się auto i nie chce nim jeździć dlatego kupuje"nowe") dodam nowemu nabycy auta w cenie pojazdu,a nie widzę sensu kupować porabianych np.felg z m'ki poto żeby się innym podobały.

PostNapisane: 19 lutego 2012, 18:02 
Forumowicz

Moje BMW: e30 330i
Kod silnika: m54b30
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=129243
areek, a teraz zastanów się nad ty co napisałeś bo nie wiem czy chciałeś zabłysnąć czy masz jakieś problemy?
Nie wiem jak Ty ale ja nie widze sensu iwestować więcej kasy w felgi które i tak za rok(po dłuższym okresie nudzi mi się auto i nie chce nim jeździć dlatego kupuje"nowe") dodam nowemu nabycy auta w cenie pojazdu,a nie widzę sensu kupować porabianych np.felg z m'ki poto żeby się innym podobały.

No masz racje, ale mając jakis zakres kasy to dlaczego nie kupic lepszej opcji dokladając nie wiele i nikt tu nie moowił że masz inwestować Bóg wie jakiej gotowki.

PostNapisane: 19 lutego 2012, 18:07 
Częsty bywalec

Moje BMW: Perełka
Kod silnika: M52TUB28
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=93554

Skoro wychodzisz z zalozenia ze auto Ci sie nudzi i je zaraz sprzedasz to po co w ogole kupowac alu? kup stalowki bo tansze :d

PostNapisane: 19 lutego 2012, 18:56 
Forumowicz

czy rok do półtorej to tak zaraz?
Pozatym wolę żeby auto wyglądało troszkę lepiej niż na seryjnych 15 calach,zamiast wydawać 3-4tyś zł na ładniejsze fele wolę kupić felgi za 1tyś zł i te 3 tyś zł zainwestować w części żeby auto było cały czas w bardzo dobrym stanie technicznym

PostNapisane: 19 lutego 2012, 19:07 
Częsty bywalec

Moje BMW: Perełka
Kod silnika: M52TUB28
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=93554
czy rok do półtorej to tak zaraz?
Pozatym wolę żeby auto wyglądało troszkę lepiej niż na seryjnych 15 calach,zamiast wydawać 3-4tyś zł na ładniejsze fele wolę kupić felgi za 1tyś zł i te 3 tyś zł zainwestować w części żeby auto było cały czas w bardzo dobrym stanie technicznym

Okej, ja to rozumiem, kwestia tylko tego - po co inwestowac skoro i tak chcesz 'szybko' sprzedac? Chodzi mi tylko o to.
I tez nikt nie mowi ze masz inwestowac 3-4 tys (to ze ja czy inni tak zrobilismy to inna sprawa), naprawde ladne felgi mozna kupic duzo taniej,
jesli chodzi o 17" to naprzyklad mi osobiscie podobaja sie ori mpakietowe styling 67 a sa duzo tansze niz 3-4 tys ;)

Ja np myslalem na poczatku ze pojezdze swoja 328Ci jakies rok moze 1,5 i ja sprzedam,
minal rok a ja stwierdzilem ze inwestuje w to autko bo i tak nic lepszego zamiast tej coupejki nie dostane, a do e92 jeszcze daleka droga przede mna.

PostNapisane: 19 lutego 2012, 19:21 
Forumowicz

Wiesz to nie jest moja pierwsza bmka,bo miałem już ich kilka między innymi e38,e60 ale ja auta lubię "szybko"zmieniać i kupować "nowe" bo szybko mi się nudzą samochody poimo,że mam ich kilka.I dlatego średnio co rok-półtorej zmieniam auta które mam:bo dzielę ja na rekreacyjne(obecnie e46),"zabawki"(obecnie pajero)i "na trasy"(obecnie w211)

PostNapisane: 19 lutego 2012, 20:10 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 520i
Kod silnika: M52B20
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=54536
Wiesz to nie jest moja pierwsza bmka,bo miałem już ich kilka między innymi e38,e60 ale ja auta lubię "szybko"zmieniać i kupować "nowe" bo szybko mi się nudzą samochody poimo,że mam ich kilka.I dlatego średnio co rok-półtorej zmieniam auta które mam:bo dzielę ja na rekreacyjne(obecnie e46),"zabawki"(obecnie pajero)i "na trasy"(obecnie w211)

Gubisz się w zeznaniach :rotfl: Najpierw zainwestować kaskę w felgi , potem nie będe inwestował w fajne felgi bo sprzedaje...Więc po co wogóle coś zmieniać??Kup stalówki jak radzą i masz po problemie skoro i tak bimmer do żyda idzie :)
Dlaczego zmieniłeś E60 na E46 ? Przecież spadłeś klasę nizej ,a zawsze każdy dąży by piąc się wyżej i kupować nowszy model danej serii lub skoczyć klasę wyżej . Ewentualnie taki sam ale na wypasie z młodszym rocznikiem

PostNapisane: 19 lutego 2012, 21:35 
Forumowicz

areek, Czytaj uważnie te felgi z linka już kupiłem i robilem to dlatego żeby mieć 2 komplety na lato i na zime.A zmieniać po to żeby nie było na lato felg '15 z jakimi kupiłem auto bo na nie kupiłem zimówki,na te 17 z linka założyłem już opony letnie.Auto idzie do żyda za ok rok półtorej bo dopiero niedawno go kupiłem. Czemu zmieniłem z e60 na e46 dlatego bo na e60 się zawiodłem, turbina poszła po 150tkm,wtryski do regeneracji i ostanio 2mas... To że "spadłem"klase niżej jakoś szczerze mówiąc nie odczułem tego gdyż e60 była autem na trasy a do zabawy wtedy miałem clk,teraz się role odwruciły i na trasy mam w211 a do zabawy e46 coupe.
Nie doszukuj się kolego teori spiskowych tam gdzie ich nie ma...

Ogulnie proponuję zakmniecie tematu gdyż felgi już kupione i zaczeliśmy odbiegać od tematu

PostNapisane: 21 lutego 2012, 14:36 
Pierwsze kroki

Moje BMW: 330CI
Kod silnika: M66B44
Zatem pozostaje mieć nadzieję,że nie zawiedziesz się i całość będzie się dobrze prezentować. Daj znać za jakiś czas czy jesteś z nich zadowolony.

PostNapisane: 28 lutego 2012, 12:09 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e46
Witam .
Mam BMW E46 z 2002 roku . ( wersia po liftingu , czarne)
Chcialbym zmienic felgi na wieksze i zastanawiam sie nad takimi...
http://moto.allegro.pl/felgi-bmw-18-5x1 ... 22333.html
co o tym sadzicie ? czy nie beda mi sie krzywic na kazdym niewielkim dolku na naszych polskich drogach ? czy ktos je mial juz ? i moze sie wypowiedziec na ten temat ? boje sie ze beda za slabe albo ze stanie sie z nimi cos takiego...
http://moto.allegro.pl/alufelgi-z-opona ... 03314.html
Myslalem tez nad tymi ale brakuje im tego polysku ;p
http://moto.allegro.pl/alufelgi-5x120-b ... 21738.html
Jesli macie jakies swoje propozycje bardzo prosze o wysyalanie linkow i zdjec , bylbym bardzo wdzieczny, wiosna juz za niedlugo dlatego szukam cos fajnego . jesli chodzi o cene to felga do 2 tys. albo z oponami do 3 tys z malym haczkiem.
Pozdraiwam wszystkich posiadaczy bmw i licze na wasza pomoc. !

PostNapisane: 11 marca 2012, 12:16 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e46 318i
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=109273
moga byc ale za 1000 zł mozesz znalesc cos ciekawszego rowniez

PostNapisane: 11 marca 2012, 20:57 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e46 320d
Kod silnika: M47
Lipa te alu :kwasny:

PostNapisane: 13 marca 2012, 20:26 
Forumowicz

Moje BMW: E84 X1
Kod silnika: N47D20C
nijakie takie

PostNapisane: 20 marca 2012, 15:27 
Częsty bywalec

Moje BMW: e39
Kod silnika: m52b20
Garaż: AKTUALNE: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=135765
BYŁO: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=99729
BYŁO: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=122758
Wzór nie jest głupi, taki klasyczny

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1