BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 20:42

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sierpnia 2009, 22:22 
Forumowicz

Moje BMW: E46, F30, F25, E70
Ten bajer to jest jakis modul sterujacy i programowalny. Ktos tam wczesniej wyslal linka za 130eurusow takie cos. Mysle ze to kazdy elektryk by podpiac umial. Ten modul nazywa sie eLights ale niemoge tego nigdzie znalezc. W Polsce chyba niekupisz. Chyba ze na zamowienie gdzies, a szkoda bo tez bym se sprawil. :(

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 27 sierpnia 2009, 22:37 
Forumowicz

Moje BMW: e90
Kod silnika: N52B30
bania88 napisał(a):
-grzechu- napisał(a):
DRAMAT :wstyd:

Grzechu, to jest kwestia gustu wiec na takie tematy sie nierozmawia. Dla mnie na przyklad wstyd to kolor bety taki jaki ty masz, a ta rynna co ci spod zderzaka tylnego wystaje to jak ty to ujeles " :wstyd: " . Tobie to sie podoba, dla mnie nie i dlatego sie niegada o takich rzeczach.

Kolor to kolor jakiś musi byc, a robienie z auta dyskoteki to już wioską zajeżdża, myślę że tam taki bajer zrobiłby furorę :) Uważam że właśnie należy mówic o takich rzeczach gdyby więcej osób mówiło o swoich pomysłach,myślę że wielu "dziwactw" uniknęlibyśmy na drodze ;)

Nowe zdjęcia w galerii strona 3 viewtopic.php?f=6&t=95828&p=1133382#p1133382

Tytuł:
PostNapisane: 27 sierpnia 2009, 23:20 
Forumowicz

-grzechu- napisał(a):
bania88 napisał(a):
-grzechu- napisał(a):
DRAMAT :wstyd:

Grzechu, to jest kwestia gustu wiec na takie tematy sie nierozmawia. Dla mnie na przyklad wstyd to kolor bety taki jaki ty masz, a ta rynna co ci spod zderzaka tylnego wystaje to jak ty to ujeles " :wstyd: " . Tobie to sie podoba, dla mnie nie i dlatego sie niegada o takich rzeczach.

Kolor to kolor jakiś musi byc, a robienie z auta dyskoteki to już wioską zajeżdża, myślę że tam taki bajer zrobiłby furorę :) Uważam że właśnie należy mówic o takich rzeczach gdyby więcej osób mówiło o swoich pomysłach,myślę że wielu "dziwactw" uniknęlibyśmy na drodze ;)

wez juz daj sobie spokój z tym ocenianiem ,gdzies w twoich postach cos czytalem ze zderzaki od M-ki zakladasz lub zalozyles to dopiero :wstyd: ;) kup auto m pakiet ori a tak dziwactwem bedziesz smigal? wiossskaa. Moze ty nie czaisz ale ten modul sie programuje a modul jak modul trzeba kupic a ze ktos z filmiku ma tak a nie inaczej zaprogramowane to jego biznes.
Nawet nie raczysz spytac jaki efekt np ja bym chcial , to co jest na filmie w calosci to nie jest fajne, ale do 15-ej sec. jest ok , spowolnic efekt i moze 2-3 cykle w kolko i git,lub zejscie swiatel od dolu i koniec w srodku ,mozliwosci duzo i nie mow mi ze to :wstyd: jak po zamknieciu/otwarciu z pilota cos mi tam pomiga przez 5sec .Teraz standardowo migaja kierunki i tez :wstyd: ? Jeszcze bedziesz sie tu pytal gdzie kto kupic :rotfl:

Ostatnio edytowano 28 sierpnia 2009, 14:16 przez west, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 27 sierpnia 2009, 23:27 
Forumowicz

Moje BMW: E46, F30, F25, E70
No widzisz, wedlug mnie robienie z auta dyskoteki to wstawianie wielkiej tuby na caly bagaznik i w srodku neoniki ktore na dodatek sie swieca w rytm muzyki. U ciebie na slasku innaczej jest. u mnie na mazurach szczyt wiochy to tlumik taki ze jak jedziesz to cie slychac z 10 km.
Cytuj:
Uważam że właśnie należy mówic o takich rzeczach gdyby więcej osób mówiło o swoich pomysłach,myślę że wielu "dziwactw" uniknęlibyśmy na drodze

To skoro o tym rozmawiamy i ci mowie ze rynna to wiocha to ja zdejmiesz?...
Niesadze :) Dlatego sie niedyskutuje o tym. Jeden powie "WOW" a drugi powie "Wiocha". Taka prawda ;)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2009, 09:25 
Przyjaciel forum

west napisał(a):
Za ta niemiecka stronke dzieki juz widzialem i troche drogo :) no i po niemiecku a niemiecki dla mnie to egzotka.

http://shop.strato.de/epages/61416702.s ... ID=2266929 masz in inglysz, cena ta sama.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2009, 10:37 
Forumowicz

Proponuję popracować nad ortografią, od kiedy spokój piszę się tak->spokuj? Po drugie zauważ różnicę pomiędzy „zderzak od mki” a m-pakiet to wbrew pozorom zupełnie, co innego, i jakbyś nie zauważył sporo osób robi taką przekładkę i zawsze spotyka się to z aprobatą forumowiczów, ale widzę, że już próbujesz się czepiać, czego się da- możesz zrobić sondę jak mi nie wierzysz, czy lepsze twoje świecidełka czy montaż m-pakietu.

„u ciebie na Śląsku” tak dla informacji Kraków leży w małopolsce-to wypadałoby wiedzieć ;) Co do tłumika widzę, że wpadłeś tylko na chwilę do galerii by znaleźć coś, do czego można by się przyczepić, gdybyś przeczytał dokładnie wiedziałbyś, że to nie cały tłumik a tylko końcówka, którą zresztą mam zamiar zmienić, co też jest tam napisane i to właśnie, dlatego że forumowicze zwrócili mi uwagę, że to nie pasuje do reszty auta, na co musiałem im przyznać rację i wcale nie wpadłem za chwilę do ich galerii by napisać, że ich auta mają brzydki kolor lub nie ładną tapicerkę, bo to żałosne!! Mało tego jestem im wdzięczny za to, że zwrócili mi uwagę na to, co jeszcze warto by zmienić w moim aucie.
Ale skończmy już tą bezsensowną gadkę, bo zaraz dostaniemy po ostrzeżeniu i taki będzie finał, jak dla mnie forum jest miejscem gdzie oprócz pomagania sobie nawzajem, wyrażamy opinie na temat pewnych pomysłów, żeby jak już pisałem wcześniej jak najmniej jeździło kasztanów marki BMW po drogach (żeby nie było, to już napisałem ogólnie nie odnośnie migających lampek)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2009, 11:31 
Forumowicz

Moje BMW: 320i 86
Fajna zabawka... dla dzieciaków. Szkoda że to ma byc w BMW.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2009, 14:22 
Forumowicz

-grzechu- napisał(a):
Proponuję popracować nad ortografią, od kiedy spokój piszę się tak->spokuj? Po drugie zauważ różnicę pomiędzy „zderzak od mki” a m-pakiet to wbrew pozorom zupełnie, co innego, i jakbyś nie zauważył sporo osób robi taką przekładkę i zawsze spotyka się to z aprobatą forumowiczów, ale widzę, że już próbujesz się czepiać, czego się da- możesz zrobić sondę jak mi nie wierzysz, czy lepsze twoje świecidełka czy montaż m-pakietu.

„u ciebie na Śląsku” tak dla informacji Kraków leży w małopolsce-to wypadałoby wiedzieć ;) Co do tłumika widzę, że wpadłeś tylko na chwilę do galerii by znaleźć coś, do czego można by się przyczepić, gdybyś przeczytał dokładnie wiedziałbyś, że to nie cały tłumik a tylko końcówka, którą zresztą mam zamiar zmienić, co też jest tam napisane i to właśnie, dlatego że forumowicze zwrócili mi uwagę, że to nie pasuje do reszty auta, na co musiałem im przyznać rację i wcale nie wpadłem za chwilę do ich galerii by napisać, że ich auta mają brzydki kolor lub nie ładną tapicerkę, bo to żałosne!! Mało tego jestem im wdzięczny za to, że zwrócili mi uwagę na to, co jeszcze warto by zmienić w moim aucie.
Ale skończmy już tą bezsensowną gadkę, bo zaraz dostaniemy po ostrzeżeniu i taki będzie finał, jak dla mnie forum jest miejscem gdzie oprócz pomagania sobie nawzajem, wyrażamy opinie na temat pewnych pomysłów, żeby jak już pisałem wcześniej jak najmniej jeździło kasztanów marki BMW po drogach (żeby nie było, to już napisałem ogólnie nie odnośnie migających lampek)

ej koles koles , ty to masz ciezki leb , ile razy sie mam powtarzac ze pytanie nie jest o to czy ci sie podoba czy nie. Nie podoba sie to nie zabieraj glosu a co do ortografii zdarza sie czasem ale ja niestety lub stety nie jestem studencikiem.Auto jest moje i moja sprawa co bede z nim robil a z twoich wypowiedzi wynika ze pozniej ci wstyd za tych wszystkich co maja cos co tobie sie nie podoba :wstyd:
a ostrzezenie to powinienes dostac ty za odpowiedzi nie zwiazane z pytaniem.
TEMAT ZAMYKAM BO ZA BARDZO NASMIECILISCIE :kwasny:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2009, 16:29 
Forumowicz

Powinieneś bardziej uogulnić swoją wypowiedź bo jeśli nie zauważyłeś to połowa odpowiedzi jest w stylu "pod remizę z tym", "na święta zamiast choinki" więc idąc swoim tokiem rozumowania powinieneś zaglądnąć do ich galerii i ocenić "niedoskonałości" ich samochodów :rotfl:

Tytuł: Swiecidełak
PostNapisane: 1 września 2009, 21:43 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E-46 Touring
Kod silnika: M47N
Przeczytałem cały temat, ale i jednemu Panu(-grzechu-) i drugiemu (west), albo brakuje ortografii, albo znaków interpunkcyjnych.
Panowie są gusta i guściki. Jeden chce mieć fajny efekt na alarmie związany z światłami, a drugi fajny tłumik.

Myślę, że efekt " świetlny", bo tak go można nazwać nie jest aż tak bardzo dresiarski - i nawet sygmatyczny:) Tak samo tłumik (pamiętajcie GUSTA I GUŚCIKI).
Wszystko zależy od reakcji właściciela. Dopiero po wypowiedziach widać jak bardzo ktoś jest zakompleksiony lub też nie.

Ogólnie niepotrzebnie ponieśliście sobie ciśnienie i zboczyliście z myśli przewodniej tego tematu.

E-46 M-touring => Nowa M-kiera, gałka itd. str.4 - kliknij na zdjęcie

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1